תמנוה מדהימההה..

אביבוש7

New member
זהוו....קליפ מדהיםםם

זהו בקרוב אני יעלה עוד תמונות מקליפים אחרים או מאיזה שתרצו... מקווה שנהנתם ואם לא אז חבל..חח דבר אחרון יש לי אליכם...וכולכם תדעו, בטוח שאתם יודעים אבל בכל אופן... מושמוש אני אוהבת אותך הכי בעולםםםםם!!!

אביביי שלייייייייי

איזה שלמותתתתתתתתתתתתתתת חחחחחחחחחחח תמיד את מוכנה להשקיעע חחח חולה על החיוך המתוק שלךךךךךךךךךךךךךךךךךך שרופההההההההה

אוקיי אז ככה

עוד תמונות מהקליפ הזה... תמונות מהלב סיפור מכור ויש בליבי כינור תתחברי ותשלחי לי למסן אם לא בא לך עבודה קשה... אבל זה חשוב... ותצייני מאיפה כל תמונהה

ואווווווווווו תמונות מושלמותתתתת

אביביי.. תודה נשמהה..!!! מתה עליך

חחחחח כבר אמרתי לך שאני מתה עליך?

חחחח אז אני מתה שרופה גזורה עליך מיאמור ואני מחכה שתביאי לי את וודקה חחחחחחח יאמיייייי(אלה שלא מבינים על מה מדובר-עדיף ככה!) חחחח מתה עליכם פורום יקר שלי מואה ושבוע טוב שיהיה לכולנו וגם למאיוש המלכה שלי ושלכם בייייי

אביבוש7

New member
חנו'ששש אני כבר מחכה לזה..

צריך לארגן הכל.. את יודעת וודקה, רדבול.. שוקולדיםם קינדר בואנו בעיקר...ועוד כל מיני שטויות. חן דברי איתי שנארגן הכל ונקבע למתי. אם יש מישו שרוצה להצטרף אז לא!..חחח רק מעל גיל 16..חח קיצר חנו'שש מתה עלייךךך

תמונות מדהימותתתתתת!!תודהה

אביב את חייבת לדחוף את סקעת לכאן?!?! חח לא נמאס לך חכי עוד השיר הזה יצא לך מכל החורים הבטחה שליי... ולמה את כותבת קינדררררר חח בא לי.. מתה עלייך ....!!! מאיוש את מושלמתתתתת מתה עלייך!!

אביבוששששששששששששששש

יש לי קינדר חחחחח מלא יאללה הכל מאורגן גם אני מחכה לזה יאמיייייייי חחח מתה עליך ילדה!!!!

אביבוש7

New member
חחח סבבהה חנו'ש

הוודקה עליי אבל הרדבול עלייךך... אף אחד לא יכול להבין אותנו...אולי יסמין שהיא תהיה שותפה לכך..חח יסמיני מתה עלייךךך

למעלה