תמליצו

antidot

New member
תמליצו

אני רוצה לקנות כרטיס מסך GeForce 2 32Mb DDR עם TV-OUT על איזו חברה אתם ממליצים ? יש למישהו ניסיון עם עבודה עם 2 מסכים ? אם כן, עד כמה האופציה טובה ? איך הדרייברים לWINDOWS 2000 ? יש בעיות ? Antid0t

AfiComp

New member
ואני חשבתי שהורידו את "ציפורי לילה"

א. מה הקשר בין Tv-Out לעבודה עם שני מסכים ? ב. אם אתה רוצה להשקיע בכרטיס מסך מצויין עם יציאה לטלויזיה, עם זיכרון 32MB DDR, עם יציאה למסך LCD (שניתן לחבר אליה גם CRT בעזרת מתאם שמגיע עם הכרטיס) ועם תג מחיר מפתיע - לך על ה - ATI Radeon VE. יש לנו לקוח שעוסק בעריכת וידאו על מכונת P-4, תחת Win2K Pro, שעובד עם שני מסכים והוא מאד מרוצה מהכרטיס. הכרטיס צריך לעלות בסביבות 450-500 ש"ח (בפלונטר 475+משלוח). פרטים נוספים על הכרטיס תמצא כאן. בברכה, AfiComp

antidot

New member
מה זאת אומרת

מה הקשר לTV-OUT ? נראה לך הגיוני לראות סרטי DVD על "19 ? אני מוציא לטלוויזיה. לגבי ATI : יש לי סלידה עמוקה מהחברה עוד מהתקופה של הכרטיסים של חצי מגה זיכרון. זה כבר בגנים ואני בספק אם אוכל להתגבר על זה בזמן הקרוב. חוץ מזה, הדרייברים של הכרטיס שהזכרת מאוד בעייתיים בלינוקס והם בשלבי הפיתוח כרגע. מה אתה אומר על ASUS ? Antid0t

philips

New member
טובים מאוד...

אבל בינינו...כל החברות שעובדות עם ה NVIDIA GEFORCE CHIPS... כמה רחוק הן כבר הגיעו בשונה אחת מהשנייה.. אופצייה פה , אופצייה שם... אני משתמש בזה של CHAINTECH והדרייברים ל WINDOWS2000 מצויינים גם לטלויזיה וגם למחשב ביחד....אין שום בעייה

philips

New member
המממ..בעצם...

יש חשיבות לשבב ה TVOUT שעליו דיברת... שבבי הTV OUT מיוצרים בחברות אחרות.. ולכן אלו ש ASUS ואחרים משתמשים בהם..הם לדעתי טובים

AfiComp

New member
אני עדיין שואל מה הקשר....

אתה מדבר על עבודה עם שני מסכים, או צפייה ב-DVD על מסך ה-TV במקום על מסך המחשב ? (העף מבט בהודעה הראשונה שלך). בנוגע ללינוקס, שאלת על תאימות ועבודה תחת Win2K ולא לינוקס. בנוגע לסלידה הגנטית שלך...קטונתי
אבל בכל מקרה הלקוח שלי מאד מרוצה מה-ATI.... באופן אישי לא העמקתי לחקור בהבדלים בין החברות המייצרות כרטיסים מבוססי NVIDIA - בשביל זה יש אתרי חומרה כמו Tom´s Harware ו-AnandTech (וגם ExtremeTech לא רעים בכלל...). בהצלחה במציאת הרכישה המשתלמת, AfiComp

antidot

New member
הבהרה

אני רוצה אפשרות גם ל2 מסכים וגם אפשרות להוציא את הסיגנל של המסך לטלוויזיה. (עכשיו אחרי שכתבתי הבנתי שאני אידיוט ושיש לי TVOUT בDXR3 ) אני בספק אם אני אשתמש בCRT או LCD בזמן הקרוב.. הייתי בכל האתרים הנ"ל. מכיר אותם.. לצערי כמה מהדגמים לא נמכרים לדעתי בארץ. לא נורא. למרות שרוב העבודה שלי היא עם W2K, עדיין שי לי לינוקס מותקן שאני משתעשע איתו. וכמה שידוע לי הדרייברים לGEFORCE הם הכי יציבים. Antid0t

Zia

New member
תשובות

שלום לי יש כריטס מסך Geforce 2 64 MB + TV Out רק שתדע שהתצוגה בטלויזיה היא לא על כל המסך והתמונה מרצדת וממש ממש לא איכותית לגבי עבודה עם שתי מסכים - אין שום בעיה, וזה גם פשוט להפעלה ולבי הדרייבר לחלונות 2000 גם אין שום בעיה כאן יש את דרייבר גם לחלונות 2000 להתראות!!!

למעלה