תמליצו לי

Big 7

New member
תמליצו לי

אנשים אני חייב המלצה להיפ הופ בלטינית תודה.

כמה שעולים לי...

brownside ל cypress hill יש דיסק עם רימיקסים שהכל בלטינית spm deliquent habits

EmGee

New member
פעם אחרונה שבדקתי קונטרול משיט

וסייפרס היל זה ספרדית. לא שמעתי אף פעם על ראפ בלטינית כי זאת שפה שנחשבת גבוהה ולא משתמשים בה הרבה ביום יום.

DJ JuVi

New member
לא לא לא... לא אומרים ככה...

לא אומרים "היפ הופ בלטינית", אלא "היפ הופ לטיני", מה שנקרא באנגלית: Latin Hip Hop או Latin Rap. זה למשל היה הסגנון של ביג פאן ז"ל. גם אנג'י מרטינז עושה דברים לא נורמליים לדעתי עם שילובים טובים של התרבות מאיזור מיאמי וכד', שבאיזור זה ממוקמת רוב האוכלוסיה הלטינית בארה"ב.

the xecutioner

New member
Delinquent Habits

כמה שירים מומלצים... It's The Delinquentes Here Come The Horns Western Ways II עם ביג פאנישר Return Of The Tres הכי מפורסם שלהם, מפסקול של איזה סרט The Kind עם סימפול מחוש חש הבלש Tres Deliquentes (Cubano Remix Spanish) Tres Delinquentes

RiRo

New member
האאאאאאאא

חובה חובה - FUNKDOOBIEST עם האמ סי (הלטיני הקשר.. ) SON DOOBIE (התותח לפי דעתי) מומלץ האלבום הראשון Which Doobie U B? שגם TOMAHAWK FUNK היה חבר בהרכב תהנה

Pace

New member
הידעת?

בנוסף לקריירה המוזיקלית, ל-Son Doobie יש גם קריירה נוספת, בעולם הפורנו (ולא בתור מפיק...
).

RiRo

New member
זה מה שעושים בגיל +20

הא? :) האמת שמעתי כאלו שמועות תודה שהוכחת אותם
(בדקת? :) האמת עוד משהו קצת מוזר , TOMAHAWK FUNK פרש מההרכב כדי.. לגדל את המשפחה שלו לא שמי יודע מה אהבתי אותו אבל עדיין מוזר... חוץ מזה PACE אולי תוכל לעזור לי , מצאתי אי פי של סאן דובי וממה שאני יודע הוא רק התחיל לעבוד על דיסק ב2002 וזה עדיין לא יצא.. יש לך מושג?

Pace

New member
לא כל כך יודע לגבי האלבום סולו שלו.

הוא די נעלם בשנים האחרונות, ככה שלא יצא לי לשמוע עליו או על ההרכב בתקופה האחרונה. ולא, לא יצא לראות סרט שלו. אני לא כל כך נלהב לראות ראפרים ערומים טוחנים בשר. הספיק לי לורד ג'אמאר באוז.

RiRo

New member
בכל מקרה

תודה .. בכל מקרה שלשום ראיתי בסול סיק פתאום אלבום שלו (15 טראקים ולא טראקים שהוא עשה עם MOKA ONLY , SWOLLEN MEMBERS וכו' , טראקים רק שלו..) ואין לי מושג ממתי זה אם יתגלה לך אנא שתף תודה... לי הספיק לראות את מטהוד (לא זוכר מה היה שם שלו באוז) אוכל מכות... אבל אין כמו פואט

**yoav**

New member
Ozomatli

חפש במאמרים מאמר של אימרי (HaWk) עליהם, הם פשוט מעוליםםםםםם

למעלה