תמליצו לי...

ofir1948

New member
תמליצו לי...

מי שמכיר אותי אז אני שומע הרבה שירים של בון ג'ובי ואני אוהב לשמוע את השירים שלהם במשך זמן... עכשיו אני רוצה שתמליצו לי על כמה שירים שלהם כלומר שירים שהם בערך מתחילת 90 ומטה כלומר בזמן שהם היו ישנים... אבל שהיו שירים לא מוכרים כאלו אבל שהיו יפים! האמת יותר התחברתי לבון ג'ובי הישנים... הם יותר מגגגגגניבים וגם היה לסולן קול איכותי יותר תודה!

nogao10

New member
זה בגלל שג'ון מעשן....

שני שירים Blame it on the love of rock n roll וליותר מתקדמים Love for sale (כי זה פשוט המצאה כל הצחקוקים האלה!!)

veybybv

New member
היי, תוכלו גם בבקשה להמליץ על..

ראיתי איפשהו שמדברים על השירים הראשונים שלהם שבאו לפני שהם הצליחו.. דיברו על קליפים נדושים כאלה או משהו.. תוכלו לתת קישור או משהו? תודה..

nogao10

New member
מ..... מישהו יודע משהו על זה?

בצורה עקרונית בון ג'ובי הצליחו מאז הדיסק הראשון, לא הצלחה במושגים של סליפרי (1986), אבל אם יש לך את הדיסק של סליפרי אז אתה בטח רואה שעל החוברת רואים את הלהקה על מכוניות מרטיבים בנות. אז ג'ון מספר שהמכוניות שלהם (נראה לי אחת של ג'ון ואחת של טיקו) והכל צולם בשביל הגישה של האחוזה של... בא לי לומר טיקו, אבל אני ממש לא סגורה על זה. עכשיו, אומנים שיכולים לגור באחוזה ולקנות מכוניות סופר יקרות וחדשות עוד לפני שמגיעים האלבומים המפורסמים ממש שלהם... האלבומם הראשון והשני, מסתבר, לא היו כישלון בכלל!! קליפים נדושים?? חחחחחח.... אני מסכימה שהקליפ הראשון שהם עשו עשה לי זוועה (טוב, זה לא הקליפ, זה הבגדים שלהם.....), אבל אחרי לדעתי מRunaway הם עושים עבודה בכלל לא רעה... או שRunaway בא לפני זה? קליפים נדושים, כאמור, זו דעתו של מישהו..... אבל יש מצב שג'ון אמר את זה, הוא שונא את הקליפים הראשונים שהוא עשה, ואמר כבר כמה פעמים שמי שרוצה לענות אותו צריך לכפות אותו ולהכריח אותו לראות את 5 הקליפים הראשונים שלהם..... היו זמנים!!!

veybybv

New member
מהם בדיוק הקליפים הראשונים שלהם?

כאילו אני בטח ראיתי אותם אבל לא ידעתי שהם הראשונים.. חח אני תמיד אוהבת את הדברים שהאומן יצר ולא אהב בעצמו (קודם אלביס עכשיו ג'ון ובטח עוד כמה..)

nogao10

New member
אז ככה:

She Don't Know Me (Revised UK Version) Runaway Only Lonely You Give Love A Bad Name Livin' On A Prayer Wanted Dead or Alive אלה 6 הקליפים הראשונים, לנבונים, השניים הראשונים מהאלבום bon jovi השלישי מ7800 שלושת האחרונים- סליפרי רשימה מלאה: http://www.bonjovi.com/bonjovi/media_videos.php#BonJovi(Album)Videos אתם רואים, זה מה שקורה כשישי חופש
זה לא נקרא יותר מידי זמן פנוי, אלא עצלנות!!!!!!!!

gal y kike

New member
../images/Emo41.gifRunaway זה השיר הראשון והקליפ הראשון

אחריו She Don't Know Me Only Lonely Silent Night In And Out Of Love You Give Love A Bad Name וכל השאר

למעלה