תמליצו לי.....

תמליצו לי..... ../images/Emo48.gif../images/Emo120.gif

אני חובבת ליקרים.. ואני רוצה לקנות ליקר נוסף ששותים אותו בשוטים.. קפואים או לא עם או בלי קרח.. קיצר.. יש לי בבית ייגר ושנאפסים.. חשבתי על Southern Comfort ואולי וויסקי Jameson אבל מעדיפה ליקר יותר.. מה הייתם ממליצים עוד? (לא אוהבת ממש מתוקים)

רעיונות נוספים

רבים יסכימו שג'יימיסון חבל לקנות בשביל שוטים. Southern Comfort בכלל חבל לקנות, אבל זה כבר עניין של דעה אישית. נסי גראפה, בחרובקה שהזכירו (ממליץ לנסות לפני, מאד מר... אמרת שאת לא אוהבת מתוקים, אבל יש לך ייגר ושנאפסים, והם מתוקים), שרטרז (ירוק או צהוב). אם את אוהבת אניס סמבוקה זו גם אופציה (ותעשי לעצמך טובה ותקני סמבוקה סבירה ולא משהו בפיצוציה
). ואם את לא חייבת ליקרים -- טקילה
. סאוזה רפוזדו לא יקר מדי וכיף להוריד בשוט מפעם לפעם (אפשר גם טקילות יותר איכותיות, אך יש שיגידו שחבל "לבזבז" אותן על שוט... האמת שאני ברוב המקרים שותה כל טקילה בשוט, גם הורניטוס אנייחו וגם 1800 אנייחו... עניין של הרגל אני מניח)

asafusan

New member
אם אני לא טועה...

ואני לא טועה, אז סאוזה הורניטוס מגיע בדרגת רפוסאדו בלבד. ואני מצטרף להמלצה הזאת, טקילה מצויינת!

גראפה?, מיץ גרביים?

נתתי לזה כבר שני ניסיונות ואני עדיין לא מבין איך אפשר לאהוב את הטעם..., אפרטיף, דג'סטיף, אולי משקה לבולימיה...

תודה לכולם...

וכן אני לא אוהבת יותר מדי מתוקים אבל כשזה קפוא או עם קרח אז זה בסדר ואני קונה את זה בדיוטי, ככה שזה לא סתם פיצוציה... ומה אתם חושבים על סאוטרן קומפורט? לא טעמתי אותו עדיין אבל קונים אותו הרבה.. בעיקר צעירים

תטעמי.

יש בזה מתקתקות, יש שיגידו תרופתיות אפילו. לכי לכל בר וקחי צ'ייסר בשביל לטעום, לא יעלה הרבה.

madu

New member
אני ממליץ על שרטרז....

אין על המשקה הזה.... אבל זהירות... ממכר

למעלה