תמליצו לי על שירים !

Lahav 2004

New member
תמליצו לי על שירים !

תמליצו לי על שירים ! בלועזית תכתוב שם שיר וזמר תודה רבה !

i love gina

New member
אמממממ.....

beyonce- crazy in love stacie orrico- stuck thicke- when i get you alone mis teeq- scandalous madonna- hollywood white stripes- seven nation army ממממ... מה עוד........ נסי אולי את lil kim- get in touch with us

Human Nature

New member
הנה רשימה של שווים ../images/Emo99.gif |טל| †

Madonna- Human Nature- שישלוט לעד! Madonna- Words Madonna feat. Prince- Love Song Madonna feat. Massive Attack- I Want You Madonna- Mother and Father (acoustic version) Madonna- Justify My Love Skunk Anansie- Tracy's Flaw Bjork feat. Skunk Anansie- Army of Me Roxette- Opportunity Nox​
מספיק, לא?

Human Nature

New member
ובקשר לראשון של סקאנק אנאסי.. |טל|†

אני מוכרח להודות לאסף (ראש הנוצה
) שהמליץ לי עליו. אני טוטאלי מאוהב בו

i love gina

New member
נ"ש

מישהו במקרה ראה את הדיסק של thicke בחנויות? אם כן, אז אתם כבר מכירים את הדריל: איפה, כמה עולה וכו'...( בעצם, נראה לי שזה רק השניים האלה, לא? או וול...)

yanivtr

New member
ט'יק????????

מה לך ולדיסק שלו???? יוווווווווו! השיער שלו משגע אותיייי ובכלל לא אהבתי את הסגנון שירה שלו, לא יודע, לא מתחבר לי....

...

The Calling - For You Avril Lavigne-Losing grip Big brovaz - Favourite things Busta Rhymes- I know what you want feat. Mariah Carey Celine Dion - one heart Christina Aguilera-Fighter Evanescence - Bring Me To Life Jennifer lopez- I´m Glad Madonna - American life TLC - Damaged Tatu - How Soon Is Now melanie c-on the horizon זה בעיקרון רוב השירים שאני אוהב עכשיו

i love gina

New member
מה לא בסדר בט'יק?

נכון, השיער שלו זוועה, אבל למי אכפת? השיר (לא שיער...) שלו ממש מגניב, וקראתי במלא מקומות שכל הדיסק שלו כזה, מלא בשירים מעולים, ועוד שהסינגל שלו הוא השיר הכי חלש באלבום (כן בין היתר, זה הביקורת בידיעות...)

yanivtr

New member
לא אוהב את הסגנון שלו

דרך אגב מישהו מזהה מהי החתימה שלי???

yanivtr

New member
פששש , נכון!../images/Emo132.gif

יש לי אובססיה לשירי ארץ ישראל!!!! אני חולה על כל השירים של פעם! אני כל כך מצטער שכבר אין שירים כאלו
היום הכל מזרחית מסריחה!!! אתם לא יודעים כמה זה מעצבן אותי!!! כל המחשב שלי מפוצץ בשירי ארץ ישראל!! ואני מעדיף לשמוע אותם מאשר אמ.טי.וי(כן עד כדי כך!!!)

Lahav 2004

New member
וקי גם לי יש טעם במוזיקה ומכיר.....

שירים רק רציתי שכל אחד ימילץ פה שירים אחד לשני ולפתוח דו שיח !

למעלה