תמליצו לי בבקשה

none11

New member
תמליצו לי בבקשה

אני בת 16 ומעונינת להתחיל ללמוד אומנות לחימה בבקשה תמליצו לי על מדריך בחיפה לא משנה של איזה אומנות לחימה.

erezinna

New member
ליו-חה-בה-פה

ימי שני 20:30 - 22:30 בבי"ס הרצל בכרמליה. ימי חמישי 20:00 - 22:00 במתנ"ס רמות ספיר. לתיאום וטלפונים: בן: 052-8306040 ארז: 057-7474201 תודה ,ארז

ג'ו-ג'יטסו בחיפה

רועי אבוטבול: ג'ו-ג'יטסו יפני, 054-2277773.
דוד בנימין: ג'ו-ג'יטסו ברזילאי, מרכז ספורט צפון רח' יד לבנים 198, ימים ג'+ה' מ-21:00, 052-2695035.
אורן לוין: ג'ו-ג'יטסו ברזילאי, 050-8262686.

HAKOKI

New member
ג'יוג'יטסו ברזילאי בחיפה

דוד בנימין www.bjj.co.il

anush91

New member
אינך חושבת שעליייך לבחור א"ל ....

שמתאימה לך? מה את רוצה להשיג מלימודי אומנות הלחימה? כך נוכל לכוון אותך יותר טוב....

none11

New member
סתם אני לא

רוצה להתחרות או ללמוד בשביל הגנה עצמית או משהו אני רק רוצה ללמוד בשביל הכיף. ותודה על התגובות המהירות

marx04

New member
אייקידו בחיפה

שלום לך, אני ממליץ בחום על אייקידו אצל עמיר גרף, דאן 4 - נינומיה דוג'ו מרכז קהילתי "בית אבא חושי", רח' אבא הלל סילבר 71, נווה שאנן, חיפה טלפונים: 04-8322070 ו-052-3741037 בברכה, אורי.

אני דווקא הייתי ממליץ על א"ל

כיפית, לאור הרצון שלה ללמוד בשביל הכיף
...
כדאי לכתת רגליים בין כל המקומות שהומלצו כאן, לראות בעיניים במה מדובר, ללכת לאימון ניסיון למקומות שבאים בחשבון, לדבר עם המורים, ואז לבחור את המקום האחד.

none11

New member
רמת אלון

אני גרה ברמת אלון ובאמת נראה לי שכדאי אומנות לחימה כיפית

ש מים

New member
יש לך נינג'וטסו ברמת-אלון!

במרכז הקהילתי/מרכז הפיס אבישי גולן (האחד והיחיד! ה-
!!) מלמד בודו-טאיג'וטסו נינג'וטסו. שווה לאללה ללמוד אצלו!! נ-ש-מ-ה ותותח על!

tiger claws

New member
אם אין לך בעיות של נסיעות

אז בבי"ס "חוגים" במרכז הכרמל יש קונג פו הונג גאר: נוער מתחילים - שני וחמישי משש עד שבע וחצי. אימון משותף - בימי שישי משתיים וחצי עד ארבע.

למעלה