תמליצו לי בבקשה-

llaYaLall

New member
תמליצו לי בבקשה-

על איזה מסקרה כדאי לקנות וצלליות- אני לא רוצה להשקיע יותר מדי כסף- אבל שלא יהיו כאלה בשקל. ואם זה משנה, בעקבות המלצה (תודה מאיוש..) אני הולכת על מסקרה חומה (תגידו, יש גם גוונים?) וצלליות בגווני סגול.

*hadas*

New member
אממ.. בקשר לצלליות..

יש לי סט של JADE זה בדרך כלל לא עולה הרבה תחפשי..

גם אני

מחפשת את המסקרה הכי עמידה במים שקיימת . יש למישו עיצות? אני מתכוונת לחברות הרגילות שמוצאים בסופר פארם. תודה:)

MaYo0sH

New member
טוב האמממ..

אני לא מומחית בעניני מסקרה יש לי CARLINE בבית והיא עמידה

Sparkley Judy

New member
המסקרה הכי טובה בעולם!

היא של מייבלין: maybelline new-york FULL N´ SOFT MASCARA אתמול שמתי עיפרון שחור ומסקרה שחורה ואז שטפתי את הפנים ורק העיפרון נמרח לי! המסקרה נשארה בדיוק כמו שהיא! היא ממש טובה וכמעט ולא מצמידה את הריסים. אבל לאלה שאלרגים לאיפור- תנסו אותה קודם כי אמא שלי קנתה אחת וזה עשה לה אלרגיה למסקרה הזו. מקווה שעזרתי- ג´ודי

אמממ כן זאת באמת מסקרה טובה..

גם אני משתמשת בה לפעמים... אבל יש גם את המסקרה של קאסטרו שעמידה במים היא גם ממש טובה, גם איתה אני משתמשת לפעמים... רעות

Springy

New member
המלצות

למרות שאני בדר"כ אוהבת לקנות את המוצרים היקרים יותר, אני יכולה להמליץ על צלליות זולות נחמדות. לג´ייד יש צלליות יחסית איכותיות ביחס למחיר - הן לא עמידות ליום שלם, אבל לכמה שעות הן בסדר גמור. חוץ מזה יש עליהן המון מבצעים, וגם יש סטים שלהם של מספר גדול של צלליות בגוונים שונים. בסה"כ זו השקעה כדאית. עוד צללית טובה היא רביעיית צלליות של רבלון (המוצר היחיד שלהם שאני אוהבת) שנקראת Wet/Dry Eyeshadow - הצלליות האלו יפות מאוד, נמרחות טוב ומחזיקות מעמד יום שלם. אפשר גם להרטיב אותן כדי ליצור מראה דרמטי יותר, והן אפילו לא נהרסות מזה. המחיר הוא בסביבות 70 ש"ח, אבל שוב, שימי לב למבצעים. בסופר פארם הן עולות עכשיו 35 ש"ח אם יש לך כרטיס לייפסטייל. בקשר למסקרה, אני נאמנה למסקרות של לנקום. מדהימות אחת אחת. המחיר גבוה (110 ש"ח) אבל מדי פעם יש עליהן מבצעים בסביבות ה80 ש"ח...

למעלה