תמכרו..

olgab2

New member
תמכרו..

תמכרו שירים..זה יוצא לי יותר מידי יקר לעשות שיר מסכן אחד

לא, זו לא הוכחה.

אני נכנסתי קודם לרשימת שירים למכירה והיו מעל 6 שירים למכירה. זה משהו שאני לא ראיתי לאורך כל המשחק כמעט. עדיין יש הרבה שחקנים, שזה אומר שעדיין אנשים קונים - אבל עכשיו הרבה יותר אנשים יכולים לקנות את השירים. כלומר - השירים עדיין נקנים אבל מתפזרים על הרבה יותר להקות.

נו, אז זה מצויין, כי 18 להקות קנו.

בניגוד למצב של קודם בו להקה אחת היתה יכולה לקנות את כולם.

ואני כל הזמן נכנסת ואין שירים!!

זה באג? אם כן אני ממש רוצה שיתקנו אותו כי אני רק קונה שירים ואם זה ימשיך פשוט ייגמרו לי השירים בסוף!!

eliayanko

New member
גמצלי

לא מפיע אפילו אחד... אני לא מגזימה ויושבת שעה ולוחצת אבל אני עושה ברצף במשך בערך 5 דקות ולא יוצא שום שיר =[

תשובה ברורה יותר../images/Emo8.gif../images/Emo222.gif

יותר להקות יודעות שיש להם סיכויים לקנות שירים כי להקה שכבר קנתה שיר אחד לא יכולה לקנות עוד שיר במשך 6 שעות
לכן הרבה יותר להקות עושות ריפריש בתקווה יותר עצומה מהקודמת לראות שיר ולקנות אותו.

מזל שלכם../images/Emo104.gif

היה איזה יום או יומיים שקניתי בכל אחד מהם אלבום שלם (4 שירים- כאשר היה לי אחד שאני כתבתי, ויום אחר איזה 7 שירים באותו יום) בכללי אני חושב שקניתי איזה 3-4 אלבומים

שלזינגר

New member
פלוריסיינטה

אבל אותה להקה שמנצלת את המצב גם כן יכולה לקנות שיר אחד, ואז למשך 6 שעות לא להיות מסוגלת לקנות עוד..

lia2sh

New member
חחח תראו מה זה...

"(כבר רכשת שיר אחד ב-6 השעות האחרונות (נותרו עוד 6:59 שעות" טוב שלא!

eden89

New member
אין שירים!

למרות החוק שעוזר לכם! אני צריך ללחוץ "הכל" אז הינה הוחכה שהחוק לא עוזר

אנסה להסביר שוב :

החוק החדש לא מונע את רכישת השירים אלא רק מפזר את רכישת אותם שירים על יותר להקות. תחשוב שבדיוק כמוך יש עוד כמה שרוצים שיר, במיוחד עכשיו ששמעו שיש יותר סיכוי לקנות שיר, הרבה יותר מנסים לקנות - ומצליחים.

eden89

New member
כנראה אתה לא מבין אותי

יש לי הצעה שיהיו יותר יותר שירים למכירה יותר מרוצים והינה היא לתת למכור שיר מתי שרוצים כי גם ככה זה לא משתלם למכור שיר אז לפחות שיהיה מתי שרוצים ואז גם לקנות שירים מתי שרוצים כי ככה היו שירים לקנייה תמיד

למעלה