תמי 4

maxcalifornia

New member
תמי 4

אפשר לעשות כאן סקר קטן?

בתום 36 חודשים של תשלומים על המכשיר...

המחיר המוצע לי להמשך שירות, שמשמעו 2 פילטרים ונורה (עם משלוח) בשנה, הינו 588 שקלים לשנה.
בעיני זה מחיר הזוי מופרך ואין מצב שאני משלמת את זה.
הם גם חצופים וגם מגזימים! כי כששאלתי במקרה של מעבר דירה, אם אני מנויה לשירות, האם המעבר ללא עלות, אז הייתה להם החוצפה לדרוש 150 שקל במסגרת שירות (במקום 240)...חזירות לשמה.

בקיצור, יש כאן כאלה שמסתדרות עם פילטרים חלופיים/בלי פילטרים/שקיבלו הצעות זולות יותר?

וכו'.

איך כל חברה שנותנת שירות לטווח ארוך במדינה הזו, מסגלת לעצמה את היכולת לדפוק אותה עד העצם ולאורך זמן. זה פשוט מדהים!

d a p h n a

New member
כמו שכתבתי כאן בעבר - אנחנו משתמשים ב...מים

כאלה שיוצאים מהברז. יש לנו פילטר בריטה שאנחנו משתמשים בו בעיקר בשביל הקומקום (כדי שלא תהיה אבנית). מעבר לזה אנחנו שותים את המים כמו שהם. עד כה לא נרשמו השפעות שליליות כלשהן.

maxcalifornia

New member
כבר קניתי את המכשיר, אני נהנית מיתרונותיו

ולא מתכוונת לזרוק אותו אחרי ששילמתי עליו 36 חודשים.
עם או בלי דעתי על מים מהברז.

קליספרה

New member
כנ"ל בלי בריטה

בינכה הוא לא מחזיק יותר משנה, הקומקום

AlicePJ

New member
אנחנו משתמשים גם בבריטה אבל להכל, לא רק

לקומקום. אנחנו פשוט אוהבים את הטעם...

shal0mshal0m

New member
מים מהברז זה יותר בריא מתמי 4 א-ב-ל

הטעם של המים אצלנו פשוט מחריד. איכשהו עם התמי4 זה מסתדר. אני אפילו לא כל כך מבינה למה.
אולי זה פסיכולוגי

במקומות שיש צנרת נורמאלית ולמים יש טעם טעים, זה לחלוטין עדיף על תמי4.

חוצמזה שאנחנו נהנים מזה שיש מים רותחים תמיד ושאין בקבוקים במקרר. אבל מבחינת בריאות, מים מהברז אמורים להיות טובים יותר.

פלגיה

New member
גם כאן מי ברז

יש לי בעבודה תמי 4, אני לא מרגישה בהבדל בטעם.
כן מרגישה את הבאסה הגדולה בכל פעם שמשהו מתקלקל (ואני רואה עד כמה זה קורה) וצריך לקרוא לטכנאי וכו'.
אצל סבתא שלי, לעומת זאת ,יש איזה מסנן מים, שאין לי מושג מה הוא. תוספת ברז למי שתיה ליד הברז הרגיל. ואני חייבת לומר שטעם המים שיוצאים ממנו מחריד. אז נכון שבזכותו לא מצטברת אבנית בקומקום (בעוד אצלי בבית מצטברת ועוד איך), אבל אני לא מבינה איך אפשר לשתות את המים האלה שלא בתוך תה או קפה.

The Blue Fairy

New member
חייבת להודות שאנחנו שוכחים -הרבה-

להחליף פילטרים
אין שינוי בטעם של המים (שזו הסיבה שמלכתחילה יש לנו את התמי 4)

veredvered

New member
נצלש - מתקן מים עם ברז סודה ?

המלצות/הסתייגויות/ חברה מסויימת?
מעדיפה אחד שעומד בפני עצמו ולא על השיש (הוא די קטן)

הבחור שותה כמעט אך ורק סודה בסגנון סן בנדטו או סן פלגרינו (לא יודעת מה ההבדל בחברות. סודה זה סודה לא?
)
חשבתי להפתיע אותו

d a p h n a

New member
לא יודעת על מתקן מים עם ברז סודה

אבל למה לא לקנות פשוט סודה סטרים?

shal0mshal0m

New member
ובעדיפות למתקן הפשוט

לא כל כך ברור לי למה מכשיר יחסית צר, שכל מה שהוא צריך זה בלון גז ואהבה לסודה, הפך פתאום לטנק על השיש שגם צורך חשמל.
נראה לי שיש מעט מאוד אנשים שחשובה להם רמת ההגזה המדויקת, הרוב פשוט יודעים אם הם אוהבים יותר או פחות, ופחות או יותר איך להגיע לזה...

מתן242

New member
השוואה בין סודהסטרים לבאבל בר

כיום בשוק יש שני שחקנים עיקריים, סודהסטרים והבאבל בר שהושק לפני מספר חודשים על ידי תמי4 ושטראוס (לא בדיוק הבנתי מה הקשר בין החברות): בבית יש לי מכשיר סודהסטרים ובמשרד קיבלנו באבלבר.
מעבר להבדל השערורייתי במחיר(פי עשרה יקר יותר!) אני מתקשה למצוא משהו שהבאבלר יותר טוב בו מסודהסטרים בכל הנוגע לסודה. בתמי 4 הכוס הראשונה תמיד יוצאת לא מספיק מוגזת ולא קרה באמת(וזה עוד לפני שהגענו לקיץ שבו הצנרת חמה) המצב הגזה החזק ביותר לא מספיק מוגז לטעמי, בסודהסטרים אפשר להגיז באיזו מידה שאוהבים.

מבחינת בלוני גז - ברגע שנגמר לנו הגז במשרד (די מהר כי אנחנו 25 עובדים מתוכם עשרה בערך שותים סודה כל יום) אפשר להזמין אותו רק דרך המוקד ולוקח לו כמה ימים להגיע. יש לנו את המכשיר במשרד שלושה חודשים ובינתיים כבר נתקענו כמה פעמים בלי בלון (לא קריטי אבל מעצבן).
בסודהסטרים יש לי שופרסל מתחת לבית שאפשר להחליף בו את המיכל אם נגמר. אני חושב שאפשר להשיג בעוד סופרים אבל אני לא בטוח (תבדקי באתר).

מבחינת גודל מכשיר אין בכלל ספק - הסודהסטרים מכשיר קל ויחסית קומקפטי, אצלי הוא תמיד על השיש אבל אפשר לשים אותו בארון מטבח או להזיז אותו לחדר אחר אם רוצים להשתמש במטבח ובשיש לבישול ארוחה גדולה (עשינו את זה בסדר שנה שעברה כשהמטבח שלנו הפך לשדה קרב). הבאבלבר מכשיר מעוצב ויפה אבל הוא גם גדול ומגושם ובגלל החיבור לצנרת ולחשמל אי אפשר להזיז אותו.
אני יכול להמשיך אבל אני כבר חופר, לדעתי לצרכנים כבדים של סודה - סודהסטרים מנצח בנוקאאוט.
מקווה שזה עוזר.

החצי סנט שלי על הנושא

תמי 4 = שטראוס מים , זה אותה חברה , זה הקשר

באבל בר - אפשר להכין כוס אחת של סודה לעומת סודה סטרים רק בקבוק שלם (שתמיד לא מסיימים אותו ונשאר סודה שמעבדת גזים)

באבל בר - אפשר לבחור רמת הגזה! בסודה סטרים אי אפשר

באבל בר - אצלי תמיד זה קר , גם מהכוס הראשונה ( תבדוק אולי יש לך בעיה במכשיר)

באבל בר- אפשר להזמין בלוני גז מראש ואפשר גם כמה, ככה שאתה לא נתקע אם אתה אחראי :)

באבל בר - למי ששותה סודה בבית זה בסט! ככה לא צריך כמה מכשירים על השיש , וזה סוגר פינה ( במקום תמי4 או מי עדן למים טעימים וסודה סטרים למוגז - יש לך מכשיר אחד שמרכז הכל!)

די הבנת על מה אני ממליץ :)

מתן242

New member
אם כבר העלת חצי סנט

לא כל כך התייחסתי לזה אבל גם המחיר הוא פקטור משמעותי בהחלטהשל ורד.
עשיתי את החשבון. מכשיר באבל בר עולה 150 שקל לחודש במשך שלוש שנים + שימוש בחשמל + מילוי מיכל לפי תדירות שימוש. נגיד ושותים 30 ליטר בחודש וצריך למלא פעם בחודש ב-85 שקלים (בהגזה בינונית לפי האתר) זה יוצא 260 שקל לחודש בערך כולל הכל. זה כמעט עשרה שקלים לליטר! להשוואה, רביעיית סודה עולה כמעט שני שקלים לליטר. מכשיר סודהסטרים הכי פשוט עולה 350 שקל כולל מיכל ובקבוקים. מיכל 60 ליטר עולה 50 שקלים למילוי ככה שעלות חודשים 25 שקלים + 10 שקלים לחודש עבור המכשיר (350 לחלק ל-36). זה יוצא בערך שקל לליטר כולל עלות המכשיר. זה הבדלים מטורפים על פני שלוש שנים של שימוש.

בנוגע לבעיה, קשה לי להאמין שמכשיר בן חודשיים-שלושה כבר התקלקל.... בכל מקרה זה בעבודה ולא בבית אז אני פשוט שופך את הכוס הראשונה לכיור או לעציץ  שהבוס יספוג את זה

גם אני חושבת על הכיוון הזה

אנחנו עוברים דירה לישוב נידח וניאלץ להיפרד מבר המים שלנו כי נביעות לא מגיעים לשם...
אני צריכה איזשהי חלופה, וכאן מאוד אוהבים סודה...

כבר בדקת מחירים?

mazita

New member
תבררי גם על הפיור סודה של מי עדן

אנחנו גם מחובבי הסודה ומרוצים ממנו. יש לו אופציה של נייד או נייח, מגיע גם עם כמה רמות של הגזה. אני שמה אותו על השיש, אבל הוא לא בומבסטי יכול להיות שהוא יתאים לכם גם

למעלה