תמי.......כנסי......

• פותח הנושא ReiKo
  • פורסם בתאריך

ReiKo

New member
אוטוטו מתחילה עונת התמרים

אני אשים לך כמה קילו בצד :)

ת מ י מ ה

New member
מה יהיה

בחיים לא תהיה אישה בחי"ר אמיתי תגידו אין לכם אלוהים למה ככה לדבר דיי דייייייייייי נמאס מהוויכוח ומהאמירות הטיפשיות האלה סליחה באמת שצה"ל פתח רק את קרקל בתור חי"ר אמיתי וסליחה באמת שאם אנחנו לא היינו בערבה אז היו צריכים לגייס עוד ועוד ועוד חטיבות מילואים תגיד תודה כי יש אנשים שבכלל לא מתגייסים ובטח לא קרבי ואתה יודע מה בתור אחת ששירתה בתור לוחמת אנשים כמוך לא שווים יריקה למה אני לא עשיתי טירונות 4 חודשים? לא טחנו אותי בשמירות במחסומים? לא נשארתי 20 יום בבסיס בלי למצמץ אתה חוצפן מישה תתבייש לך זה שאני לא הייתי בעזה (דרך אגב הייתי בהתנתקות) ולא כל יום עשיתי מעצרים זה לא אומר שאתה יותר טוב ממני תתבייש לך שאתה ככה מזלזל

ת מ י מ ה

New member
אני כן

אקח קשה את יודעת למה כי נמאס לי נמאס לי מהזלזול המסריח הזה נמאס לי שיש בנות לוחמות וכככה מזלזלים בהם זה מגעיל פשוט מעצבן כאילו שהשנים שאנחנו נותנות לצה"ל זה לא בסדר ורק כי אין לי זין אז עוד יותר לא בסדר וזה כן מעצבן כי היום אני משלמת על השירות שלי בבריאות שלי ובא דבר כזה שאומר דברים כאלה זה פשוט מרתיח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Misha345

New member
יאללה שבי בשקט

יש הבדלים פיזיולוגיים פשוטים שבגללם אישה לא תוכל להיות לוחמת חיל רגלים אמיתית. עם כל הכבוד לנשים (ויש כבוד) זה סך הכל הטבע קבע שתהיה לכן מסת שרירה נמוכה יותר, יותר אחוזי שומן, פחות נוזלים בגוף, מבנה כתפיים צר יותר, מבנה גפיים חלש יותר, נטייה גדולה יותר מגברים לשברי מאמץ. אין מה לעשות , זה הטבע קבע. ועם כל הכבוד לקרקל הגדוד לא יכול להתמודד עם גדוד של חי"ר באחד על אחד בכל הדברים שיש, לדוגמא איזה בוחן מסלול או בוחן מחלקה. לא טענתי מעולם שלא עשית כלום, תירגעי כפרע

Misha345

New member
את התחלת להרתיח את העניינים

אני לא זלזלתי בשום לוחמת

ק ד ו ש

New member
אני לא מבין מה את מתעצבנת כמו איזה ילדה קטנה

שרוצה ודורשת כבוד על מה שעשתה בצבא. מישה אמר דבר נכון, וזה שהחלטת להתעצבן מזה כל כך, אומר שהוא אפילו צדק. בנות שהולכות לקרקל, באמת צריך להעריך אותן. עושות 3 שנים במקום שנתיים, קורעות את התחת ביחס לחברות שלהן שבקריה, ובאמת יחסית לבנות עושות אולי את אחד התפקידים הכי קשים ותובעניים. אבל!! ולאבל הזה מישה התכוון, קרקל בחיים לא יכול להשתוות לגדוד חי"ר באחת מחמש החטיבות האחרות. ועם זה, את לא יכולה להתווכח, למרות כל הרעל שעדיין נוטף מאוזנייך. עובדה לכך, היא שלאף מבצע\פעילות רצינית קצת יותר ממחסום בערבה או בקלקיליה, לא יקחו את קרקל. אי אפשר להבין מזה זלזול, אלא אם מחפשים אותו שם. אלה עובדות. קרקל זה גדוד שאם היה נכנס ללבנון והיה מגיע להתקלויות, לא היה שורד יפה. תתעצבני עד מחר, אבל הבחור צודק, ואין בזה שום הורדה לכבוד שמגיע למי שמשרת או משרתת בקרקל.

Lady McBeth

New member
חחח, מישמיש

מה יהיה איתך? שוב התחלת עם השטויות שלך? אתה לא מעריך לוחמות כי הן פוגעות לך באגו, כבר דיברנו על זה.. :) בינינו, שנינו יודעים שיש לוחמות שהן לא פחות טובות מגברים, ויש אפילו כאלו שמתעלות עליהן. חבל סתם להכליל על ציבור שלם. אז אולי אף אישה לא תוכל לעמוד פיזית בתנאים ובמסלול של השייטת, אבל חבל שאתה מדבר ככה. חי"ר "אמיתי", מה שזה לא אומר, זו הנפצה. היום כולם עושים אותו הדבר. אז אולי אני אישית לא שיחררתי בני ערובה, אבל אם מישהו יבוא ויגיד לי שיצאתי פראיירית ושהשירות שלי היה "לא אמיתי" - הוא יקבל אגרוף לפנים. אני מאוד גאה בך שהיית "קרבי קרבי" - ואתה יודע את זה - אבל הבסיס להטפות האלה נגד בנות לוחמות זה בראש ובראשונה הפגיעה באגו שלך. ואני מזמינה אותך לרוץ נגדי 2000. :)

Misha345

New member
את יודעת על מה אני מדבר

אין קשר לאגו שלי, בחורות בינתיים לא יכולות לעשות את כל מה שגברים כן יכולים, הבדלים גנטיים פשוטים בלבד. ולא מדבר על שייטת

Lady McBeth

New member
יש כאלה ויש כאלה

כמו שלי היו חיילים שלא הצליחו להרים פגז של 46 קילו, ואני כן הצלחתי. הכל יחסי. אל תדבר באופן גורף, כי זה מטופש. אגב, מעולם לא אמרתי שצריך שיהיו בנות בחי"ר, אבל מההודעה שלך נראה כאילו זה ממש בלתי אפשרי.. תכלס אם יש בנות במארינס אין שום סיבה שלא יהיו בנות בחי"ר, טכנית. יש עוד הרבה מאוד נסיבות מסביב, ובייחוד בצבא שלנו, אבל מבחינה פיזית, לדעתי האישית, יש בנות שמסוגלות. אבל זו לא חוכמה לדבר בכאילו. לבינתיים לוחמות ממלאות את ייעודן בתפקידים שיש להן על הצד הטוב ביותר, וסתם נראה מהתגובה שלך כאילו אתה מזלזל גם בזה, וחבל.

just4fun

New member
אבל היא לא אמרה את זה../images/Emo67.gif

מאמי, ויתרת על שיעור הבנת הנקרא באולפן? מה קרה? שב,תשתה משהו קר.... לך יש הכי גדול בארץ..ואנחנו חסרות אונים ואבודות...... נרגעת? יופי,עכשיו תקשיב. יש כבוד מינימלי שצריך לתת לנשים,בפרט לכאלה שבוחרות להטחן במדבר במקום לשבת בעזריאלי על מדים כל היום,ולממן את אמא בורגר קינג. אז אם קמה בחורה שהחליטה כן לתרום פיזית בצבא,וואלה.... תן את הכבוד הראוי. כן בוחן מסלול או לא בוחן מסלול...זה מעניין לי את הזרת הקטנה ברגל ימין. אני מאמינה או לפחות מקווה שלא על זה נמדדת תרומה של בן אדם [אם הוא קופץ הכי יפה מעל החומה או רץ הכי מהר 2000]. ובנוגע להיא שחיה בסרט....הקצינה המתחזה,צריך לשלוח אותה להסתכלות,זה הכל.. ערב מקסים.

ק ד ו ש

New member
הוא אמר שאתן לא תורמות?

למה להכניס מילים לפה. הוא לא זלזל, הוא פשוט אמר שבחטיבות חי"ר הרגילות זה יהיה בלתי אפשרי לשלב בנות באותו אופן שזה קורה בקרקל עכשיו. אולי כמה בודדות במחזור יכולות לעמוד בזה, אבל לא באופן גורף. ביום שתביני את זה, תפסיקי להתבכיין על זה שלא מעריכים אתכן. כן מעריכים, וזה לא קשור למה שהוא אמר.

just4fun

New member
הייתה לי התחושה שכן

דבר אחד בטוח- מה שגבעתי עוברים בנות לא יכולות לעבור בלי שזה יפגע בגוף שלהן...

ק ד ו ש

New member
נו נכון, לזה הוא התכוון

זה שבחרתן לקחת אותו קשה, ולהבין רק את מה שחיפשתן, זאת הבעיה. בנות לא יכולות לעבור מה שבגבעתי עוברים בלי שיפגעו בגוף שלהן. כלומר, תמיד יהיו כאלה בודדות שכן, אבל הרוב ייפגעו, אבל עם בודדות "לא הולכים למכולת". בקרקל עושים פחות, וגם שם יש מלא בנות עם בעיות. אחותי היתה כולה מדריכת חי"ר ונדפקו לה הברכיים מזה בקמ"ד. קיצר, כן מעריכים את קרקל, אבל עדיין אי אפשר להשוות את זה לחי"ר רגיל. זה לא זלזול, כמו שחייל בגבעתי אי אפשר להשוות לאיזה אחד משלדג.

just4fun

New member
לא...לא.

אני אדבר בשם עצמי כרגע,אני לא "בחרתי" לקחת אותו קשה...כי הוא יצא בהצהרה שהיא כביכול מעליבה: "בנות בחיים לא יכולות להיות בחי"ר אמיתי!!!!" כאילו כל השירות הצבאי המתיש שעברנו היה בית זונות? פיספסתי משהו? החי"ר שהייתי בו היה שקר? סתם עבדו עליי שנתיים של סבל? "היי!! זה היה בצחוק! סתם הסתלבטנו עלייך ועכשיו את משוחררת לאזרחות!" יש במשפט שהוא אמר מן הזלזול העמוק . אתה לא יכול להגיד שאין.... ידידי מפתח הגוף....

just4fun

New member
ודבר נוסף חשוב

אני אוסיף ואומר בהמשך למשפט הקודם.. מה שגבעתי עוברים-בדרך כלל לא באמת דרוש לשגרת הפעילות שלהם... מסע כומתה של 70 ק"מ לא באמת דרוש ל 8-8 עמדת תצפית בעזה.

ק ד ו ש

New member
גבעתי אמנם ספציפית היו בעזה במלחמה

חוץ מאיזה גדוד שבסוף המלחמה הגיע לצפון. אבל שאר החטיבות, בהחלט בהחלט השתמשו בדברים שלמדו במסלול מסע 70 זה לא מונפץ. בלבנון היו הליכות של 10-20 ק"מ, עם משקל, בתנאי שטח קשים, ושכל רגע אתה צריך להיות מוכן להתקלות. כשאתה עושה מסע 70, זה אולי קשה יותר, אבל זה מכין אותך בהחלט בצורה טובה. ואת זה גם אני אמרתי במסלול, כשהיו את כל המסעות.... חשבתי שהם לא נכונים, אבל במלחמה נוכחתי לדעת שנורא חשוב שעשו אותם. ומסכים איתך שההודעה שלו לא היתה מנוסחת היטב, אבל הוא לא דיבר לשנייה על זה שקרקל לא תורמות או יושבות ומגרבצות. הוא דיבר שהפעילות שלהם היא לא הכי דומה לחטיבות חי"ר הרגילות, ועם זה גם את מסכימה.

למעלה