תמי יערי

yifatushtush

New member
תמי יערי

אישה מקסימה :) ראיתי תמונה שלה. יש לה עניים מדהימות. שאני רואה אותה אני מרגישה שלווה. ראיתי פרק אחד בתוכנית הכוח....מה זאת אומרת? לכולם יש את ה"כוח הזה בתוכם, לא?

מגי 336

New member
אישה מקסימה באמת...

אולי לכולם יש את ה"כוח", אך לא לכולם היכולת להשתמש בו. יש אנשים שניחנו ביכולת ראיה חודרנית, העין השלישית שלהם פתוחה לרווחה והם יכולים לראות ישויות וסוגי אנרגיה שונים ומימדים אחרים. אחרים זקוקים לתירגול בכדי לפתח יכולת זו, לא בטוחה שכל אחד יכול לממש זאת.

מסכימה עם מגי../images/Emo24.gif

להרבה אנשים יש את היכולות הללו יש ילדים עם יכולות כאלה אבל בגלל שלא מדברים על כך ואין מודעות לעיתים זה דועך... הרבה פעמים יש תחושה כאילו לכולם יש את היכולות הללו וזה לא משהו מיוחד.
לתמי יערי אכן יש עיניים מדהימות.

miyamoto

New member
למה הכוונה ב-"ישויות"?

או "סוגי אנרגיה שונים"? ולמה הכוונה ב-"מימדים אחרים"? אינך חושבת שהדברים הללו מעט, אבל מעט, חסרי-בסיס?

angelitush1

New member
שאלתי מכיוון שהסוף הסקפטי בשאלתך

גרם לי לחוש שאתה לא ממש מתחבר לעולם הזה.. ומאמין בקיומם של הדברים עליהם אתה שואל... ובכן..מבחינתי זה בסדר גמור... לא כל אחד חייב להאמין.... ישויות..- אנרגיה של נשמות שפעם התגלגלו בכדור הארץ..ועכשיו כבר לא.. מלאכים- אנרגיות שמעולם לא התגלגלו כבני אדם בכדור הארץ..(ראיתי גם את תגובתך לשאלה של יפעתוש) מימדים- כדור הארץ הוא מימד אחד בו מתקיימת פעילות של נשמות...כאשר גם בכדור הארץ עצמו יש כמה מימדים... וישנם מימדים נוספים...הרחק מכאן... סוגי אנרגיות- לכל דבר יש אנרגיה החל בדבר הכי קטנטן...ואת זה גם בפיסיקה המודרנית יודעים מם הסתם.. האנרגיות שאנחנו מכוונים אליהם..זה אפילו אנרגיה של מילה...מחשבה...או מעשה..... ועכשיו לבטח תשאל..איך את מאמינה בכל זה???? ראית?? יש לך הוכחות??? אז....כן.."ראיתי"..וחוויתי.... והכי הכי חשוב...זה משהו שאני מאמינה בו....לא חייבת להוכיח לאף אחד כלום... חוץ מלעצמי....
ואם באמת אתה רוצה לקרוא יותר בעניין.. ולא ספרים של "מלאכים..ופיות.." 0 שבעניי לא פחות כייפים.. אבל אם אתה בעניין של הוכחות...יש ספרים טובים שלבטח יעשו את העבודה טוב יותר ממני.. זה שאתה פה..ושואל...זו ההתחלה....

miyamoto

New member
מצטער, אך הכל מעורפל.

"אנרגיה של נשמות", איזו אנרגיה? ואילו נשמות בדיוק אנרגיה כימית? אנרגיה תרמית? "סוגי אנרגיות- לכל דבר יש אנרגיה החל בדבר הכי קטנטן...ואת זה גם בפיסיקה המודרנית יודעים מם הסתם.. האנרגיות שאנחנו מכוונים אליהם..זה אפילו אנרגיה של מילה...מחשבה...או מעשה....." נכון שאנרגיה בהחלט יש בהמו דברים, אולם זו אנרגיה כימית, אנרגיה תרמית וכן הלאה. אנרגיה אשר ניתן להשתמש באמצעים פרדקטיבים על מנת לדעת כיצד תשפיע, אנרגיה אשר השפעתה ניכרת אפילו בחישובים מתמטים. איזו אנרגיה יש למילה? ובכן, אנרגיה אקוסטית אם אומרים אותה בקול רם. ואיזה אנרגיה יש לה מלבד זאת? מתוך ויקיפדיה; "אנרגיה היא גודל פיזיקלי חסר כיוון, המייצג את הפוטנציאל של מערכת פיזיקלית לבצע עבודה. האנרגיה לובשת צורות שונות שאפשר למדוד בדרכים שונות, וכולן ניתנות (באופן תאורטי) להמרה זו בזו." אנרגיה זהו סקלר, בקיצור. כיצד התכונות אשר הוזכרו לעיל מתבטאות באנרגיות המשונות אותן בדית?

angelitush1

New member
צר לי...../images/Emo4.gif

פעם.. כשהייתי צעירה.. הייתי מנסה לשכנע אנשים באמת שלי.. היום...אני כבר יותר חכמה מהצורך הזה..... היום אני מאמינה...שאיש בדרכו,אמונתו,רצונו, יחיה. שאלת אותי...עניתי לך ברמה הכללית ביותר כלפי מישהו ששואל כדי להתעניין ולא בעומק הרצוי..כי לא כוונתי הייתה לשכנע.. מעבר לכך.. יש לך מזל שאני לא נעלבת בקלות... זו בחירה שלי.. כי השאלה האחרונה שלך... הייתה מעליבה ביותר...!!! ובטח ובטח הסוף שלה... מה זאת אומרת "בדית.."? שיהיה לך ערב טוב...

דגנית

New member
כאשר אנשים יתחילו להרגיש.. הם יבינו.. ../images/Emo6.gif

תבקשו מהמלאכים לחבק אותכם ככה לפני השינה.. ונסו לפתוח את המחשבות, את הלב, את התחושות.. לא לחסום. מה הרגשתם?

miyamoto

New member
לא מסכים כלל,

רגש ואינטואיציה אלו מדריכים גרועים בחקר העולם. אם זו היתה המתודה שלנו, לא היה אלפית מן המכשור הרפואי הנמצא כיום, או שאר המוני מכשירים יום-יומיים אשר מאפשרים לנו לחיות חיים נוחים יותר. אנג'ליטוש, צר לי אם פגעתי בך, זו לא היתה כוונתי. אולי פשוט נחפזתי עם הניסוח. בכל אופן, כיניתי כך את האנרגיות הללו מפני שאינן מוכחות אמפירית, הן בראשם של אלו אשר נוח להם להאמין, ותו לא.

דגנית

New member
נו.. בדיוק בגלל זה כתבתי, עד שלא תרגיש..

לא תאמין. לפני שנים רבות, ככה... לפני שידעו מהו חשמל סטטי, ידעו שהוא קיים, וההסבר היה.. שדים. היום יודעים שזה חשמל סטטי. למה אני חותרת? יש דברים שהיום אפשר להרגיש, אבל אין להם הסבר. קח את זה כתרגיל חווייתי. להירגע, לנשום עמוק, להרגיע את המחשבות והגוף ולבקש מההדרכה שלך - מהמדריך האישי שלך סימן שהוא בסביבה. תנסה. תרגיש. תפתח את התחושות... עד שלא מרגישים וחווים קשה להאמין. וזה בסדר לא להאמין. אי אפשר להסכים על הכל..

angelitush1

New member
miyamoto

מקבלת את התנצלותך...
ורוצה להוסיף.. שלא נכנסתי ליותר פרטים על מנת שלא ניכנס ל"וויכוח".. לא מכיוון שאין לי מה לומר.. ושאני מוצאת בשתיקה מפלט.. אם אתה באמת רוצה שננהל דייון אמיתי, רגוע, סובלני, על מנת לשמוע דעות אחרות..ולא לצאת צודק... אני מסכימה...

אני Tamara

New member
מיאמוטו....

גם אני הייתי פעם סקפטית בנושאים מסויימים למרות שתמיד הייתי פתוחה לעולם הרוחני. בתור מטפלת ברייקי אני יכולה לספר לך סיפורים שאולי אחרי שתשמע אותם תהיה קצת פחות ספקני. לא תאמין בעצמך, אבל לא תשלול בהנף יד את כל אלה שמאמינים בזרימה האנרגטית של כוח החיים הזה. גם אתה חי בזכות הזרימה האנרגטית הזו. רוב האנשים לא רואים אנרגיות ולצערנו האנרגיה הזורמת בגוף האדם היא בתדר כזה שלא ניתן למדידה...לכן יש הרבה אנשים שמתכחשים לקיומה. אבל.... אם אני אספר לך שכאשר אני מטפלת אני מרגישה את האנרגיה זורמת לי במקומות מסויימים בגוף? תחושות רבות ומגוונות שחווים כל אלה שמטפלים באנרגיות. הייתכן שכולם ממציאים? הידיים נהיות בוערות מחום שמורגש גם על ידי המטופל? ומה זה החום הזה אם לא אנרגיה? שאחרי טיפול אנשים מרגישים נהדר, הקלה מכאב, רגיעה מדהימה, שיפור במצב רוח (ואני כבר לא מדברת על מקרי ריפוי מדהימים שמתועדים בספרות של ריפוי אנרגטי) , כאשר כל מה שקרה בטיפול היה תיעול של אנרגיה לגוף שלהם? שבזמן טיפול רייקי ניתן להתחבר לאנרגיות של המטופל ולקבל מידע על בעיות שלו ועל המקור של המחלות שלו? מידע מדוייק להפליא שלא היה נגיש למטפל קודם? איך זה שיש אלפי ( או מאות אלפי) ספרים בתחום שנכתבו ע"י הילרים, מרפאים וכוללים תיאורים מדהימים ותיעוד קליני של טיפולים אנרגטיים. זה הכל פרי דמיונם? אני לא באה לשכנע אותך. איש באמונתו יחיה...אבל זה לא נעים לקבל יחס כזה מזלזל בפורום שמבוסס על אנשים שזו אמונתם....אנחנו התכנסו כאן לחלק מהחויות שלנו, דווקא בגלל שפה לא צריך להסביר שום דבר. שאם אני מדברת על מלאכים אני יודעת שכולם כאן מאמינים במלאכים או כל נושא אחר.... דווקא שהתחלת להסביר על הנסיון שלך עם האייקידו גילית צד אחר שלך.... אין לנו כאן צורך בלהסביר או להצטדק. מי שכל זה נראה לו הבלים, כנראה שהגיע לפורום הלא מתאים...
ס

יתכן שהיא

מקסימה, אני לא מכיר אותה ולא יודע מהו המדד למקסימה או לא מקסימה. מבחינת ה"כח", אותם חושים מפותחים שהיא עושה בהם שימוש.. אין זה ייחודי לה ולא לאנשים מיוחדים אלא נחלת הכלל. בכולנו קיימים החושים האלו והיכולת להשתמש בהם לצרכים הנכונים. מי שמעונין לפתח אותם ולהשתמש בהם מוזמן לפנות באופן אישי -בקרוב סדנא. לגבי התוכנית עצמה- אכן אנשים שהדהימו ביכולתם, עם זאת אני לא חושב שמי שהצליח להביא עצמו ליכולות שכאלו יעשה בהם שימוש בידורי או לעמוד במבחנים מפוקפקים מול העם ושופטיו. בתפיסה שלי, מי שעבד והצליח להכשיר חושים מיוחדים, טוב יעשה אם יקצה אותם לשימוש תורם ולא לגימיקים שאין בהם כלום.

מסכימה עם כל מילה../images/Emo45.gif

היכולות הללו הן למען תכלית מסויימת לעזרה לזולת!!!!!!!!

miyamoto

New member
התכנית הכוח אינה יותר מזיוף.

נתן זהבי כבר הסביר כי עיקר כוחה של התכנית טמון בעריכה מקצועית.

למעלה