תמי את מוכנה ... היום האהבה מספר 2 שלי פוגשת את האהבה מספר אחת שלך . מוכנה להברשות של רונאלדיניו ?
R r o n 2 1 New member 21/2/07 #1 תמי את מוכנה ... היום האהבה מספר 2 שלי פוגשת את האהבה מספר אחת שלך . מוכנה להברשות של רונאלדיניו ?
L Lady McBeth New member 21/2/07 #3 רונצ'וק אתה בטח מתכוון שהיום האהבה מס' 1 שלי פוגשת את השנאה מס' 1 שלי... יאללללללללללללללללללללללללללללללללללללללה ליברפול!!!!!!!!
רונצ'וק אתה בטח מתכוון שהיום האהבה מס' 1 שלי פוגשת את השנאה מס' 1 שלי... יאללללללללללללללללללללללללללללללללללללללה ליברפול!!!!!!!!
L Lady McBeth New member 22/2/07 #4 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifניצחנו 2:1!!!!!!!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif חה!!!!! חה!!!! חה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifניצחנו 2:1!!!!!!!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif חה!!!!! חה!!!! חה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
R r o n 2 1 New member 22/2/07 #5 משאלה שמטוס של ליברפול יתנגש במטוס של צסק"א וכולם יתרסקו באימון של בית"ר .
L Lady McBeth New member 22/2/07 #6 חחחחחחחח אני אמיר את המילים "מטוס של ליברפול" במילים "מטוס של באיירן מינכן"