תמימות....

lifie

New member
תמימות....

יוצאת לעולם, ילדה תמימה, מחפשת דרך מחפשת תשובה. הולכת בשביל, מתבוננת בתמיהה, הולכת בדרך ולא מבינה מביטה לשמיים, שמש שוקעת, מביטה אל המים, רואה כחול בעיניים. והיא שואלת את עצמה... היא מתגעגעת או ש... לא ? והיא לא עצובה, גם לא שמחה, או אולי קצת מזה וקצת משם. והיא רואה את בחוץ, את הכדור הגדול, והוא קצת מבולגן ועצוב והוא קצת מחפש דרך אחרת להמשיך ולהישאר באוויר האם הוא ימצא, האם הוא יצליח? האם הוא יפסיק כבר לצנוח ולצנוח? היא בתוך תוכה יודעת שהם אוהבים אותה אז היא שואלת את עצמה למה הם לא מראים לה? מה היא סך- הכל רצתה, אותה הילדה התמימה... לחיות בעולם שיושתת על רגש ואהבה ולא על חומריות ושנאה. והיום אותה ילדה כבר כמעט אישה מסתכלת אחורה על חייה ומבינה, כמה שהיא הייתה תמימה. מנסה להקשיב מנסה שוב למצוא את הסיבה לכך שהיא לא מרגישה שום רגש ושום אהבה.

angel151

New member
../images/Emo142.gif כל כך מזדהה איתך

את כל כך צודקת בדבריך אני לא יודעת מה זה רגש אהבה אלה רק פגיעות שוב ושוב הדמעות חונקות לא מבינה לא מבינה במה גרועה הייתי? היתי תמימה,הייתי ילדה,הכל הלך מהר מידי כי פחדתי שאהבה זו תעלם מחיי ואכן זה כך היה מהר נטש,נטש את הילדה שכל כך רצה לנצל את תמימותה חולשתה,סיפר סיפורים ידע בדיוק היכן ציפור נפשה נמצאת.

GALI02

New member
מקסים אורית. אבל מאוד עצוב

אני מקווה שהילדה/אישה תמצא את הדרך לאהוב. כי בלי אהבה,כמה שזה נשמע נדוש,אין טעם לכלום!

lifie

New member
צודקת לחלוטין ..

זה משהו שנכתב לפני המון זמן ולגבי הוא כבר לא רלוונטי אבל כמו שאני גאה ב 99,9999999% מהדברים שאני כותבת אז גם בזה אני גאה

קנגורית

New member
לייפי מתוקה שלי...

אני יודעת את אשר עברת ואני שמחה שאת בתקופה טובה יותר עכשיו...

ניקולי

New member
אוריתוש...

מתוקה את יודעת לפעמים.. לא בעצם תמיד הכאב מדבר אלינו יותר מכל דבר אחר בעולם. אך מרוב שאנחנו כעוסים וכואבים אנחנו לא שמים לב שאולי טוב שהיה ויותר טוב שנגמר!! אני שמחה שכל זה מאחורייך מקווה שיהיה לך מהיום רק טוב. אוהבת ניקול*

למעלה