תמימות

HackMachine

New member
תמימות ../images/Emo3.gif

מצאתי לי זמן לצייר.. מי היה יודע? מה אתם אומרים?

HackMachine

New member
עדכון

שיניתי כמה דברים ותיקנתי טעויות. מה לדעתכם יותר חמוד? מס´ 1 או מס´2?

eranoz

New member
גיבור מנגה מלוכסן עיניים הייתכן?../images/Emo153.gif

סתתתתתתתתתתתתתתתתתם הבנתי שזו רק הבעת פנים
דרך אגב מכיר את broken saints? כי אם כן אתה מכיר אתרים אחרים בסטנדרט?

eranoz

New member
מוזר שלא עובד לך האתר

מדובר באתר שמציג סידרה מדהימה של סרטים שהם על התפר בין סרט מצויר לקומיקס. לפי השמות של היוצרים מדובר בסרט מערבי. אך ההשפעה של המנגה ניכרת. הסידרה הזו מציבה סטנדרטים בעולם הפלאש גם מבחינה גרפית ויזואלית גם מבחינת סאונד וגם מבחינת תסריט ברוח במייטריקס שוה מבט נוסף

דוקא זה זמן לא רע לצייר

כל זמן הוא זמן טוב לצייר לא?
אני אוהבת את הראשון הוא בהחלט מעיד על תמימות. אפרת

לא אהבתי את האפקטים

והראשון הרבה יותר תמים... זה רק אני- (נראה לי...) אבל משהו עם השיער לא מסתדר- דמינתי????????? יותר אהבתי את זה כסקיצה ולא כאיור מעובד עם אפקטים והכל

HackMachine

New member
אאאררררממץ.....

אני חושב שזה רק את. אבל את צודקת לגבי העיבוד הממוחשב.. אני גם לא מת עליו. תודה בכל אופן

eranoz

New member
צביעה זה דבר לא פשוט

היא חייבת לכלול בתוכה משחקי אור וצל אחרת היא משטיחה את הדמות. ברישום פשוט המח צובע בעצמו את הדמות ומכניס לה נפח על פי קווי המתאר. ובגלל זה משהו "מפריע" כשמסתכלים בציור המעובד שלך שלא כולל התייחסות לאור וצל.

mannoga

New member
תגובה לאפקטים

הראשון וגם השני משאירים לי המון מרחב לדימיון, איכשהו "אפקטים" סוגר לי את הדלת. אולי כפי שנאמר - מדובר באור וצל, אך לא רק, כי החולצה אחלה. זה משהו בשיער... איור מקסים!!!

ידעתי...

כפי שנאמר ע"י MANNOGA "זה משהו בשיער..." אני לא משוגעת ידעתי שמשהו שם לא מסתדר כי האיור מקסים ורק שם לא מסתדר לי אם תסדר את זה זה יהיה איור מושלם....

HackMachine

New member
אני חושב...

... שההתייחסות היתה כלפי הצביעה של השיער. אבל אולי אני טועה. בכל מקרה הצביעה היא משהו שעשיתי ב-2 דקות אז אני לא כל-כך מתלהב מזה.. חוץ מזה שאני כמעט ואף פעם לא עושה עיבוד במחשב להצללה אלא הכל בצורה ידנית.. זה יוצא הרבה יותר טוב. אם אני עושה משהו במחשב זה מתוך עצלנות.

shookiti

New member
היי אני שירן

וגם אני מציירת.. אני בת 15. יש לי פה ציור במחשב בעשיתי בצייר וצבעתי בתוכנה שנקראת photolmpact-תוכנה שפשוט יש לה יותר צבעים ואור וצל... זה מה שהצלחתי להפיק מהצבעים שם. בכל אופןלצייר על דף/ בד זה שונה. אבל תתנו דעה. תודה:) שירן

HackMachine

New member
תודה ../images/Emo24.gif

אני פשוט אנסה לסיים את הציור עם עטים אחר-כך.

למעלה