תמימה?!

מה שספרת

פשוט נשמע לי נורא מוכר ....זה בדיוק מה שחברה שלי סיפרה לי..... חשבתי שאולי היא כותבת פה או משהו...בלי לומר לי

FreestyleBoy

New member
אם אין לך קטע של בושה לעשות משהו

נועז.למה שלא תנסי לעשות משהו נועז יותר תוך כדי הסקס? וכמובן שכשיהיה לך זמן תדברי איתו,שהכל יהיה בהסכמה. בקשר לגלולות,שלא תעזי לשכב איתו בלי קונדום עד ששתיכם תידבקו.

Twistttttt

New member
לא חשבתי על לעשות משו בלי

שניבדק קודם. פשוט חשבתי שיהיה נחמד אם פתאום שהוא חוזר.. אנחנו מתחממים וזה, ואז כשהוא בא להוציא קונדום, אני אגיד לו שלא צריך כי אני על גלולות.. חח ואולי זה יקרה, אבל קודם נצטרך להיבדק.. ואז זה יהיה קצת יותר צפוי. במיוחד שהוא יודע מה דעתי על קונדומים חח אבל שיהיה
ובקשר למה לדבר איתו? להגיד לו שאני רוצה להיות יותר נועזת? חח

ellulli

New member
היי מותק..

קודם כל אני ממש לא חושבת שאת צריכה להלחצ ממה האקס חושב עליך בקטע הזה, או מה הנוכחי. כל קשר יש לו את האיכויות שלו - גם בסקס כמו בכל דבר, את לא צריכה להתחיל להשוות את עצמך לאקסיות או אותם לאקסים וכו'.. בכל אופן, אני חושבת שכן יכול להיות לך נחמד לשנותק צת, לגוון, ליות נוזעת - ואפשר לעשות את זה גם בגבולות המותר שלך.. את יכולה לנסות תנוחות ארות, את יכולה להביא קצפ, פירות, שוקולד למריחה וכו'.. את יכולה להביא קרח. את יכולה לדבר מלוכלך (דירטי טוקינג, איך זה לא הולך טוב בעברית) את יכולה לתת לו להוביל, או להיפך להוביל בעצמך (תלוי מה את עושים בד"כ) וכו'.

sirexrv

New member
העיקר שתרגישי בנוח...

את אומרת שהיה לך קר -הנה מועמד רציני לתשובה למה לא גמרת.. את תוכלי להנות ולגמור אם יהיה לך נוח! להחליף תנוחה כל 2דקות לא יעזור וגם 5 זה מספיק השאלה איך את משלבת ביניהם... תנסו משחק מקדים ארוך מאוד (אני לא חושב שאני צריך להגיד לך מה צריך לעשות במשחק מקדים המוח שלך מספיק "מלוכלך") ורק ברגע האחרון כשלא תוכלי כבר אלא "לגמור" תשלימו את המגע -כי בשלב הזה לא כלכך ישנה לך קונדום או לא.... הצעה למשחק- תשכרי סרט אירוטי! ותעשו מה שהשחקנים מבצעים שם. זה יתן לך רעיונות גם! - לא פורנו א.זה לא סקסי ב. לפענים השחקניות שם גמישות מדי :)

Twistttttt

New member
היה לי קר במכונית...

ולכן לא שכבנו שם בסוף
שכבנו בחדרו, והיה חמים ונעים.. חח ואני ממש לא מחפשת סיבות למה לא גמרתי.. זו לא הייתה הבעיה שלי
ולפעמים הוא נורא חרמן כשהוא חוזר מהצבא אז אני מפחדת שלא יהיה לו כוח למשחק מקדים חחח אבל אני לא אוותר על זה חחח זה חלק חשוב נורא בסקס לדעתי
סרט ארוטי? לא חושבת. אבל תודה על הניסיון לעזור..

למעלה