תמימה?!

Twistttttt

New member
תמימה?!

אממ אתמול הייתה לי שיחה עם האקס שלי, שכיום אנחנו ידידים ממש טובים. ומדברים על הכל. לו יש חברה, וגם אני יוצאת עם מישהו. המישהו הזה היה ידיד טוב שלי במשך כמה זמן.. ולאט לאט נכנסנו לקשר. אתמול האקס אמר לי שאני נחשבת תמימה, ילדה טובה בכל מה שקשור לסקס.. וכששאלתי אותו למה הכוונה.. הוא אומר שהסקס שלנו היה די שגרתי, לא שהוא מתלונן חס וחלילה, הוא נהנה ממנו נורא. ובאמת חשבתי על זה, והיו לנו רק איזה 5 תנוחות די קבועות.. ואפשר להגיד שהוא היה די שגרתי, כי אני אפשר לקרוא לי קצת שמרנית חחח בסקס.. אני לא אוהבת תנוחות פרועות מדי, וכל מיני סאדו מאזו ודברים כאלה.. עכשיו, עם החבר הנוכחי.. שכבנו פעם ראשונה לפני שבוע בערך. ואממ היה קצת מאכזב. היה נורא כיף, נהניתי.. אבל.. זה לא היה כמו שציפיתי שיהיה. אבל בכל זאת, כל אחד מאיתנו לא שכב במשך כמה חודשים.. אז "החלדנו" קצת.. הוא די התבאס אחרי העניין.. כי הוא גמר ואני לא.. למרות שניסיתי להסביר לו שזה לא אכפת לי, שאני נהנית גם בלי אורגזמה.. אבל זה כמו לדבר לקיר. חח אני יודעת שהוא והאקסית שלו היו קצת יותר פרועים חחח ואולי הוא מצפה ממני למשו דומה. ובאמת? אין לי בעיה עם זה.. כל עוד זה לא יותר מדי.. אממ אני גם לא רגילה לשכב עם קונדום. כי עם האקס תמיד השתמשתי בגלולות.. ועכשיו לפני שאני אוכל להשתמש שוב, שרציתי להפתיע את החבר עם זה, אבל אני קודם צריכה שהוא ייבדק וגם אני כמובן.. וזו גם בעיה כי הוא בקורס מיוחד בצבא, והוא יוצא כל שלוש שבועות רק לסוף שבוע, אז לא יודעת אם יצא לו להיבדק. לא יודעת אם יצא לנו להפגש בכלל
קיצר... השאלה שלי.. היא האם כאשר נפגש ויצא לנו לזרום לעניין של סקס.. לדבר איתו על זה, ליזום משו קצת פחות שגרתי, ואם כן- מה? או פשוט להמשיך כרגיל? ותזכרו שזו רק פעם שנייה שנשכב יחד חחח אז בלי הצעות יותר מדי פרועות...
טנקססס..

Twistttttt

New member
חחח סליחה... זה מרוב מהירות ../images/Emo13.gif

אממ אתמול הייתה לי שיחה עם האקס שלי, שכיום אנחנו ידידים ממש טובים. ומדברים על הכל. לו יש חברה, וגם אני יוצאת עם מישהו. המישהו הזה היה ידיד טוב שלי במשך כמה זמן.. ולאט לאט נכנסנו לקשר. אתמול האקס אמר לי שאני נחשבת תמימה, ילדה טובה בכל מה שקשור לסקס.. וכששאלתי אותו למה הכוונה.. הוא אומר שהסקס שלנו היה די שגרתי, לא שהוא מתלונן חס וחלילה, הוא נהנה ממנו נורא. ובאמת חשבתי על זה, והיו לנו רק איזה 5 תנוחות די קבועות.. ואפשר להגיד שהוא היה די שגרתי, כי אני אפשר לקרוא לי קצת שמרנית חחח בסקס.. אני לא אוהבת תנוחות פרועות מדי, וכל מיני סאדו מאזו ודברים כאלה.. עכשיו, עם החבר הנוכחי.. שכבנו פעם ראשונה לפני שבוע בערך. ואממ היה קצת מאכזב. היה נורא כיף, נהניתי.. אבל.. זה לא היה כמו שציפיתי שיהיה. אבל בכל זאת, כל אחד מאיתנו לא שכב במשך כמה חודשים.. אז "החלדנו" קצת.. הוא די התבאס אחרי העניין.. כי הוא גמר ואני לא.. למרות שניסיתי להסביר לו שזה לא אכפת לי, שאני נהנית גם בלי אורגזמה.. אבל זה כמו לדבר לקיר. חח אני יודעת שהוא והאקסית שלו היו קצת יותר פרועים חחח ואולי הוא מצפה ממני למשו דומה. ובאמת? אין לי בעיה עם זה.. כל עוד זה לא יותר מדי.. אממ אני גם לא רגילה לשכב עם קונדום. כי עם האקס תמיד השתמשתי בגלולות.. ועכשיו לפני שאני אוכל להשתמש שוב, רציתי להפתיע את החבר עם זה, אבל אני קודם צריכה שהוא ייבדק וגם אני כמובן.. וזו גם בעיה כי הוא בקורס מיוחד בצבא, והוא יוצא כל שלוש שבועות רק לסוף שבוע, אז לא יודעת אם יצא לו להיבדק. לא יודעת אם יצא לנו להפגש בכלל קיצר... השאלה שלי.. היא האם כאשר נפגש ויצא לנו לזרום לעניין של סקס.. לדבר איתו על זה, ליזום משו קצת פחות שגרתי, ואם כן- מה? או פשוט להמשיך כרגיל? ותזכרו שזו רק פעם שנייה שנשכב יחד חחח אז בלי הצעות יותר מדי פרועות... טנקססס..

MC SammY

New member
אממ

את חושבת שזה שלא גמרת קשור לזה שהיה שגרתי מדי? כי אם כן לי לא נראה שזה ככה. אבל אם לא, והעניין של הגמירה לא קשור לשגרה, ובא לך משהו לא שגרתי אז למה לא? תשנו תנוחות, תשנו אווירה(אור/חושך/מוזיקה/נרות), אל תעשו את זה במיטה אם שם רוב הזמן אתם נמצאים... יש המון דברים שאפשר לגוון בהם, ואם בא לך אז זרמי עם זה.

Twistttttt

New member
זה ממש לא קשור..

הייתי גורמת הרבה גם כשזה היה שגרתי.. באותה פעם פשוט לא גמרתי. קורה. ובקשר לאווירה.. אנחנו נפגשים אצלו בד"כ.. כי יש לו בבית קומה שהיא כמו מן דירה כזאת שהיא כולה שלו. אבל איך בדיוק להביא נרות וזה? לשים בתיק ושהוא ילך לדקה להדליק אותם? חח זה קצת מוזר.. ואנחנו עוד בתחילת הקשר אז אני עוד לא ממש מרגישה נוח אצלו בבית וכל זה.. ובמקומות אחרים זה נגיד מכונית וכאלה? כי ניסינו.. ולמרות שבסקס מתחממים היה לי קפוא מדי, במיוחד שאני אחת שתמיד קר לה..

The Grench

New member
את יכולה לנסות

משחקי תפקידים- לדוגמא, אמרת שהוא חייל, את את יכולה להיות המפקדת... או גם קשירות וכ"ד... פשוט תשתמשי בדמיון...

EilonT

New member
אז את מזדיינת עם מישהו שאת אפילו

לא יודעת באיזה קורס הוא?! ואת עוד קוראת לו חבר שלך?

הא?

מה הקשר? יצאתי עם מישהו 7 חודשים בלי לדעת מה הוא עושה בצבא.. ואני עם מישהו כבר 3 חודשים בלי לדעת מה בדיוק התפקיד.. אני יודעת רק בערך.. וזה לא קשור בכללOo

Twistttttt

New member
למה להיות קטנוני??

אני יודעת שהוא בחיל תותחנים. משו של משגרי טילים. ועכשיו הוא בקורס של ארבעה חודשים על משגר טילים משוכלל יותר או משהו כזה.. עכשיו יש לי אישור לשכב איתו ולקרוא לו חבר שלי? או שעד שאני אדע לפרטי פרטים כל מה שהוא עושה בצבא, לא תרשה לי? מה שרלוונטי, אני יודעת. חוץ מזה, יש לי עוד זמן לגיוס.. ואני לא מבינה בכל הדברים האלה של הצבא ובמונחים.
חוץ מזה, אתה מוזמן לעזור ולא לשאול שאלות שלא קשורות לתוכן של ההודעה..

Zorkius

New member
תשאלי אותו

"מיתר או מנתץ", אלה המחלקות האיכותיות ביותר בתותחנים.

TheOrion

New member
לכמה שבועות...

עשית רושם של בן אדם נורמלי... ביום וחצי, הרסת את הרושם.

למעלה