תמימה חדשה..[=

Lp Fairy

New member
תמימה חדשה..[=

המממ האמת שאני דיי קוראת סמויה לפעמים...[= עדיין קבלו (בתופים ובמחולות..) תמימה היישר מהפצפצים..[= הממ קוראים לי רעות אני מקרית חיים (כן כן יש כזה דבר בארץ..חחח זה ליד חיפה..זה נחשב לחיפה..עזבו אותכם מדברים קטנים...גם עליי נופלות קטיושות!!) המממ עוד חודשיים אפילו פחות יש לי 18..[= ועוד 3 חודשים מתגייסת.. המממ תמימה זאת אני..! האמת שהמון אומרים עלי שאני תמימה לרוב זה בדרך תפיסת החיים..תמיד חייתי לי בבועה כזאת... עדיין חיה..[= לא מזמן עשיתי מין שאלון כזה שנמצא בבלוגים כמה אחוזי תמימות יש בי ו"הפלא ופלא" נמצאו בי כ80% תמימות!! חחחח בכול מקרה כמו ששמתם לב אני חפרנית..[= אז אני אעצור כאן...חחח חסר לכם שלא תקבלו אותי יפה..[= חחחחח יום קסום..[=

ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני יודעת איפה זה קרית חיים, בת דודה שלי גרה שם, והזמר ההוא שאני אוהבת[
] נולד שם... אגב את גרה באיחוד או בשני?

Lp Fairy

New member
תודה כולם..[=

המממ זהבית לנצח (אם אני לא טועה..) איחוד..? חחח לפי מה שידוע לי יש מזרחית ומערבית..[= בכול מקרה אני מהחצי שקרוב לים..[=

ladymadden

New member
חסר לכם...??

מה זה, איום שאני אבין?!
סתם נו, ברוכה הבאה, חמודה
שמי ברוב השפות הוא תום (ואני בת למקרה שתהית), שם בהחלט הרמוני עם הפורום
. אני קצת אחוֹרי 18 וברשותי עוד 37 ימי אזרחות, למרות שכבר מזמן הבהירו לי שאני רכוש צה"ל. וזה בסדר, קריית חיים זה הרבה יותר מוכר ממודיעין (ולא חיל המודיעין בצבא!). הממ, זהו נראה לי... יהיה לנו כיף פה!

Lp Fairy

New member
חחח

אני לא מאיימת... אני מבהירה דברים..[= תום..שם ממש יפה..רק שלצערי מעלה לי זכרונות לא כ"כ טובים..(הייתה לי חברה שהתאבדה וקראו לה תום..) מודיעין לעומת קרית חיים?!?!?! את בסדר..!?!? מודיעין זה איפה שיש את מכבים רעות..[= (ולא אני לא יודעת את זה רק בגלל שלעיר קוראים רעות ובמקרה גם לי...חחח)

ladymadden

New member
אהמ אהמ

מתוקה, מודיעין זאת עיר. מכבים-רעות זה נלווה, וגם זה רק בגלל שהם טחונים! טוב נו על מי אני עובדת, אנחנו כולנו חור אחד פצפון שמנסים להתעלם מקיומו כל הזמן... וטוב שכך,המבוכה נחסכת. ובקשר לחברה... לא יודעת ממש מה להגיד, ועוד במקום כזה... הממ... צר לי מאוד...

eliormagick

New member
ברוכה הבאה רעות../images/Emo24.gif

אני אליאור מירושלים:) ואת לא חייב להיות תמימה בשביל להיות פה אני בטוח שיש פה הרבה שהם הכי לא תמימים שבעולםP: בכל מקרה ברוכה הבאה ותהני:)

gloom

New member
ברוכה הבאה רעות../images/Emo66.gif

לפורום המרתק הזה........

למעלה