תמים

zipihersko

New member
תמים

רק שתדע שקראתי כבר את ההודעה שלי של רונית ושל ירוק, כבר יותר מחמש פעמים, ואני לא מבינה מה זה הירידה הזאת עלי, לא אותך אני מבינה וגם לא את ירוק. אז תפסיק להגיד לי לקרוא את זה עוד פעם, כי כבר קראתי. לימונית

התמ-ים

New member
לימונית

אם תקראי את ההודעה של רונית, ובטח קראת אותה ראית שהיא מדברת על משהו אחד: קריאת תהילים, והעירה, כבדרך אגב, שאם יש זמן לצ`וטט, אז יש זמן לקרוא תהילים. הערה נכונה. ואם קראת את התגובה של ירוק, בטח שמת לב שהיא מדברת על תופעה אחרת לגמרי: על אלה שמצ`וטטים וגולשים באינטרנט, ואומרים שם לאחרים: אל תגלשו, תקראו תהילים. אני חוזר: טענה שונה לגמרי. טענה ביקורתית. ונכונה. שלא סותרת על מה שכתבה רונית. את בתגובתך לירוק הצדקת את מה שכתבה רונית, ואני חוזר, בתגובה להודעה של ירוק, ולא לשל רונית. ירוק העירה לך על זה. בצורה תקיפה. אולי יותר מידי אישית. ואת רונית תקפתם אותה בחזרה, ושלא בצדק. ועל זה באה התגובה שלי. ``דו שיח של חרשים`` רונית היתה מספיק הוגנת להודות שהיא טעתה בתגובה שלה. אני מקווה שגם את. אני מקווה שזה היה מספיק ברור. ולימונית - זאת לא ירידה עלייך, ח``ו. רק תגובה למה שנכתב ומה שנאמר בפורום. הביקורת הכי עיניינית שיכולה להיות. ואני חוזר: שום דבר אישי נגדך. אני מקווה שגם כאן אני מספיק ברור. ועוד משהו: אני מקווה שאת לא מתכוננת להכניס אותי לויכוח האידיוטי הזה בינך ובין ירוק. אני מקווה שהוא מוצה והסתיים. יום טוב ופורים שמח לך

למעלה