תמיכתכם..

Merlin194

New member
תמיכתכם..

תשמעו, אני מהמקרים העצובים האלו, שלא מצליחים לעבור טסט.. איך עברתם? באמת, כי היו לי טסטים טובים, אבל פשוט לא מעבירים אותי, מסיבות שלא נכנס אליהם כרגע, לא היה לי טסט כבר עשרה חודשים...עד שבוע הבא... טסט שמיני. אני מפוחדת לחלוטין, והמחשבה על הטסט מפחידה אותי כל כך שבא לי כבר לוותר על כל העניין. יש עצות? ומילות חוכמה...? מג

רוצה תמיכה?קני כיסא עם משענת

סתם....חחח בהצלחה ויש לי חבר נורמן שלא יודע לנהוג בגרוש ובסוף הוא עבר.... חחח נורמן אני יודע שאתה קורא את או שדני יראה לך את זה

aviGODFATHER

New member
../images/Emo26.gif

דבר ראשון - 10 חודשים? למה לקחת הפסקה כזאת גדולה? חיכית שכל הטסטרים שהכשילו אותך יזדקנו וימותו? מאוד לא מומלץ לחכות 10 חודשים. והאמת שיגידו לך מה שאומרים גם לאנשים שעומדים לפני טסט ראשון - להירגע ולנהוג כמו שאת יודעת. גם אני הייתי לחוץ בשני הטסטים שלי וזה טבעי לגמרי אז אל תדאגי בקשר ללחץ. בהצלחה

killer instinct

New member
עצות...

תבואי רגועה לטסט תשני טוב יום לפני מומלץ לאכול משו קל לפני שיוצאים... עכשיו אם יש לך כל מיני שאלות או דברים שאת לא בטוחה לגביהם שאולי גם בגללם נכשלת תחפשי תשובות לשאלות שלך ואל תתביישי לשאול גם פה
...וגם תזכרי על מה נכשלת בטסטים קודמים והנה משפט טוב לטסטים: " בחיים הכל עובר מטעויות למד והשתפר"

יש לי משפט יותר טוב..../images/Emo3.gif

"אל תדאג חבר- זה הכל עובר, גם אני עברתי את אותו המשבר" לא יודע איך קוראים לשיר אני רק זוכר שהוא שיר דיכאון..

Marble Arch

New member
תנסי לחשוב למה נכשלת..

מהן הסיבות- הן נפשיות (פאניקה? חרדת בחינות?) והן סיבות מעשיות- אולי יש לך טעות שכל הזמן חוזרת על עצמה? אם יש כאלה טעויות (וסביר להניח שיש)- תעבדי עליהן! אם יש לך טפסים מהטסטים הקודמים זה מקור נהדר לבדוק מהן הטעויות. ותבקשי מהמורה שלך שיארגן לך הרבה החלפות- ככה תתרגלי לנהוג עם מישהו פרט למורה שלך, וגם תוכלי לשמוע בקורת בונה ממישהו שלא מכיר אותך. בהצלחה!!

gold ayelet

New member
את צריכה לכתוב מה היו הבעיות שלך

בטסטים- זה טעויות או לחץ וכ'ו... אל תתביישי לכתוב סה"כ כולם פה נמצאים במצב הזה או שכבר עברו אותו והם יכולים לעזור לך! באמת שיש פה עצות טובות, כל אחד נותן מהניסיון שלו. למרות שאני לא יודעת מה הבעיה שלך יש לי עצה -אל תתיאשי!! גם אם הטסטר מפחיד ואת בטוחה שהוא יכשיל אותך אפילו אם הוא בלם לך תמשיכי לנהוג כרגיל כאילו כלום לא קרה.. בסוף כולם עוברים =)

אז אני ינסה לעזור כמה שיותר!

אוקיי אז לגביי הטסט תשתדלי לא לשתות קפה לרוב זה לא מעיר זה מרדים תאכלי ארוחה קלה... תדאגי להיות ערה לפחות שעה וחצי לפני הטסט אם הוא בבוקר... תבואי עם מים לטסט כל פעם שאת נלחצת תשתי קצת ירד הלחץ... עכשיו לגביי הטסט 7 טסטים נכשלת... שמי דגש איפה שנכשלת, על מה את נכשלת הרבה תחשבי שאת פה הולך לקבל רשיון ואם את עושה טעויות הלכו לך החיים ותעמידי את עצמך בפני עובדה לא משנה מה את עוברת את הטסט... אחרי שנכשלתי בראשון חשבתי שיהיו לי עוד 10 טסטים אבל נהגתי כ"כ טוב והייתי בטוח בעצמי שעברתי שני אז תבואי בספונטני!!! חשוב מאוד ואם את יודעת לנהוג אז תעברי אל תחשבי על הדברים הקטנים כי אם תחשבים את תכשלי הסימנים בכביש הם המפתח לעבור צייתי להם ותנהגי לפי החוק! חוץ מזה טסט זה מזל... אם את תופסת יום הרווחת נ.ב אם נכשלת כ"כ הרבה טסטים האם את חושבת שמגיע לך רשיון? אוליי עדיין את לא בשלה לזה... לא אני זה שיקבע לבמרות שכולם עוברים בסוף אני כן יכול להגיד שהייתי עם משהי בטסט ראשון שלי ובטסט השישי שלה. היא עד הכביש הראשי נהגה טוב ואח"כ לא ידע לעבור נתיבים לא נתנה זכות קדימה, לא ידעה לפנות מדו לחד סיטרי וכו'... לא ידעה מתי לצריך להוריד הילוך מתי להעביר.. בקיצור באיזהו שלה הפסקתי לספור טעיות... דבר נוסף תבקשי פידבאק מלא המורה שלך איזה את פחות חזקה ואיפה יותר על מה לשים לב (אצלך) ותבואי בלי פחד אם מגיע לך רשיון את לא צריכה לפחוד תדאגי שלאהטסט שליהי בשעה עמוסה כדי שלא יצור בעיות נטוספות ותקראי ת'מאמר לפני הטסט המופיע באתר! בהצלחה וסליחה על החפריה ניסיתי להקיף את כל הנושאים עד הפרט הקטן ביותר!

ShMo0LiKiPoDa

New member
אל תשפוט אחרים..

אני אחרי שעברתי את הטסט שלי יצאתי מהאוטו והרגשתי שלא נשמתי לשניה במשך חצי שעה, ואני לא מגזימה.. זה עניין של אופי (לא תמיד, אבל תלמיד שניגש לכ"כ הרבה טסטים ועדיין לא עובר- כנראה שזו בעיה נפשית.. אם לא, המורה היה מפסיק להגיש אותו בשלב מסויים ואומר לו שעדיף להתחיל לקחת שיעורים שוב). ברגע שעושים טעות קטנה זה כמו כדור שלג, זה חלק מעניין הלחץ גם. אתה לא באמת יודע איך התלמידה ההיא נוהגת, לשפוט בשעת טסט זה לא חוכמה גדולה.

ShMo0LiKiPoDa

New member
מה את מפחדת?

אני לא הולכת להמליץ על אישפוז דחוף בשלוותא, לידיעתך לרוב אם לא לכל האנשים יש בעיות נפשיות.. זה שהם לא מודעים לזה ונרתעים מהמחשבה שהם לא נורמליים במאה אחוז (דבר שלא קיים בכלל) זה סיפור אחר. ואני מדברת על לחץ נטו, לא על טירוף, שיגעון, מניה וכו'. לגבי כל זה אין לי מושג. לחץ זו בעיה נפשית, אלא מה.. בעיה פיזית? זו בעיה, זה בטוח.

Merlin194

New member
בוא נבהיר כמה דברים.

הבעיה שלי זה לחץ. אני משתפרת כל הזמן, אבל לא מצליחה לעבור! אני ודה לכם על העידוד, באמת. אבל מכאן ועד שרמזתם פה על בעיות נפשיות, יש הרבה הרבה דרך ללכת. בכל מקרה.. קצת קשה ללחוץ על הקלאץ' שהרגליים רועדות.

100vardit

New member
מירי-אני לא חושבת שהוא אמר את זה

בכוונה.אני בטוחה שהכול בסדר אצלך.לחץ זה דבר טבעי-במיוחד שזה יותר פנים מול פנים ולא מבחן בכתב. לחץ זו בעיה רצינית-שקיימת אצל הרבה הרבה אנשים בטסט-וכמובן שזה גם לא פסח עלי.חחחחחח:) (עכשיו אני צוחקת-מחר אני אמות מלחץ) תנסי אולי לקחת אקמול לפני-אומרים שזה לא מזיק-למרות שלא ניסיתי.לגבי רגיעון-אני לא כל כך יודעת-אז אני לא ממליצה. חבל שעשית הפסקה כל כך ארוכה-אצלי ההפסקות רק גורעות.לדעתי תקחי עכשיו רצף של שיעורים ותגשי לטסט.שיהיה לך הרבה הרבה הצלחה!!! והכי חשוב -לא להתייאש!!!

מירי שלום ...

אני לא יודע כמה זה ינחם אותך אבל אני לפני טסט רביעי. תקוע כבר בלי כסף לממן את ההמשך נמאס לי מזה סופית בכל אופן לי היה נחמד לשמוע שיש איתי עוד אנשים בסירה המחורבנת הזאת . .. אז שיהיה לך בהצלחה ... לי יש טסט מחר בצהריים

100vardit

New member
אני מהמרת שאני עוברת!

כן,יאללה.הרבה אמרו לי "תחכי ,מה בוער" .אבל הלב שלי אמר לי לגשת.אני רק מקווה שהוא תקין.אני מנסה לא לחשוב על מחר.

האמת שההימור שלי ...

די דומה לשלך . כן זהו דרכו של עולם להיות אופטימים ... אני מקוה בשביל שתינו שצדקנו בהימור . בכל מקרה אני מתכונן ללכת לישון מוקדם הלילה .לקום רענן בבוקר לאכול ארוחת בוקר קלילה .לעשות ריצה קלה .... שיעור נהיגה ........ ו ........ טסט ..... נמאס לי כבר ....... ושוב בהצלחה .............. מחזיק לך אצבעות ....

למעלה