תמיכה

SuperDuperMe

New member
תמיכה

היי, רציתי לשאול, אני רואה שהרבה מקבלות בדכ תמיכה של כמה שבועות, או הזרקות, או לנרתיק.. ואני קיבלתי רק משאף סינרל לשבועיים, לא יותר.
בדקתי פרוגסטרון יום אחרי ההחזרה שהיה בסדר וזהו.
זה מספיק? או שצריכה לבקש מהרופא שלי יותר?

טוליתי

New member
כולן מקבלות תמיכה לשבועיים, וממשיכות עם הבטא חיובית.

הפרוגסטרון שלך היה מספיק גבוה,לפי דברייך, כך שאין סיבה לדאוג.
בהצלחה

SuperDuperMe

New member
היי

היה הריון, שנפל בהמשך..
ועדיין הונחתי להפסיק סינרל אחרי שבועיים ולא הייתי עם שום תמיכה.
זה יכול להיות הגורם להפלה?

אני משערת שאת מטופלת של בר חוה?

יש מאמר שהוא פירסם על השימוש בסינרל כתמיכה, והראה שהוא עובד מצויין, ואפילו טוב יותר מהתמיכות הסטנדרטיות האחרות.

אצלי זה היה טוב פעם אחת ונכשל פעם אחרת..

בשני המקרים בהתחלה ערכי הפרוגרסטרון היו יפים. באחד המקרים המשיך להיות ערך יפה גם אחרי שניתן היה לראות שק (בלי קשר לצערי ההריון ההוא לא צלח).
בפעם אחרת, פרוטוקול דומה, שוב הערכים יפים ביום ההחזרה, אך הרגשתי כשבוע אחרי ההחזרה שהערכים צונחים (כבר מספר פעמים היו לי כאבי ראש חזקים כשהאסטרדיול יורד בצורה חדה, אז יודעת לזהות). הלכתי לבדוק מיוזמתי וראיתי פרוגרסטרון ו e2 ממש ממש נמוכים ובטא סביב 40. החליפו לי תמיכה ובבדיקה אחרי ה e2 ופרוגרסטרון המריאו אך הבטא נשארה תקועה. לא נראה לי שהכימי היה בגלל התמיכה (הוא לא הראשון שלי) אך מאז ליתר ביטחון בודקת בדכ כמה ימים אחרי החזרה (בודקת מיוזמתי) שהתמיכה עובדת.
ואגב מאז לא רשמו לי סינרל יותר.

סינרל זאת תמיכה מטורפת

בכמה סבבים זאת היתה התמיכה שלי והיו ערכי הורמונים ששום זריקת פרוגסטרון מזעזעת לא עשתה.
יש בה חיסרון אחד בעיני -
במקרה שאין הריון (אבל רק במקרה ....
) היא מכניסה את הגוף לדיכוי. דר' אלד רטועם שמדובר בדיכוי של 11 יום ...בתחושתי קצת יותר... אני כעת בחודש כזה של אחרי סינרל והביוץ היה מאורח מאוד.
&nbsp
בהצלחה

מסבירה...

סינרל מרוקן את בלוטת יתרת המוח (.?) או בלוטה אחרת אם זה לא השם הנכון מהורמונים.
במצב של הריון - העובר שיליה וכו משלימים את החסר.
במצב של אין הריון - לגוף לוקל יותר זמן להתחיל סייקל חדש.
דיכוי בקטע של דיכוי המערכת ההורמונלית
לא אטקרקציה... אבל זה מה יש

למעלה