תמיכה-עמותת חסן

לקום כמו עוף החול

המון פעמים בחיי נסגרו עלי דלתות חשובות הלב נשבר לרסיסים , הנשמה כאבה מאד ניסיתי לקום והדבקתי את הרסיסים מחדש וכמו עוף החול ,התחלתי מחדש לחיות . להוציא את הטוב ממה שקיים , לנסות להתחיל מבראשית וזה לא התוכנית על פרשת השבוע שמקרינים בערוץ הראשון ותאמיני לי שזה קרה יותר מפעם אחת וכל פעם לאגור לאוט לאט כוחות להתרומם מהעמק מההתרסקות לאסוף את החלקיקים שהתפזרו להרים ראש ומנסה לעמוד צריך שוב לנשום מחדש, עד למצב שבו עמדתי על רגלי זקופה ויפה כמו פעם לפני אבל אף אחד מבחוץ לא ראה את השברים העמוקים שנותרו בתוכי רק לאחרונה לא נותרו בי כוחות ונזקקתי לעזרה מקצועית ממש בעבר זה היה ללא עזרה של איש או אישה אלא במודעות , כמו השמש שזורחת כל יום מחדש ונוכחתי שבתמיכה זה קל יותר כי כולנו זקוקים לליטוף או חיבוק כדי להדביק את החלקים המרוסקים

משתתפת

כמו שכבר אמרתי מי שקורא ואינו כותב , דומה לאדם הקורץ לאהובתו בחשיכה . הפורום מעומד לסגירה במידה ולא יתעורר לחיים , תפוז סופר מספר הודעות ,ולפי זה תיפול ההחלטה . אז אם חשוב לך הפורום התחלי לשתף אותנו גם ... מבטיחה לך שזה יקל עליך בהמשך ..

אני או אנחנו זו הדילמה

צריכה להתמודד עם צינתור ואני מפחדת מזה בעבר שכנעו אותי שזה מסוכן עבורי, חלפו להם 6 שנים ,ועכשיו מתעקשים שאני חייבת לעבור את זה אני חרדה מזה , ודברנו על זה עם פנימאית וגם עם קרדיולוג בכיר ועדיין תחושת הבטן אומרת לא לעשות את זה , למרות שיש סיכוי שזה ישפר את איכות חיי אבל יש שם סיכון בבדיקה עצמה עבורי , בגלל העבר שלי ופה אני נופלת חזק , בוכה כבר הרבה ימים , יודעת שצריך , ויודעת שאני מפחדת מאד ובגלל זה מתרסקת כל בוקר מחדש , הדחייה לא עושה טוב מגבירה את החששות אבל מסיבות משפחתיות נאלצתי לחכות מעט (עד שגיסתי תתאושש מעט מהניתוח, ויש שם 4 ילדים הקטנה פיצפונת בת כמעט 3 , נמצאת בבית לא בגן) מעניין שהדברים רצו במקביל , פתאום התחילו לזוז דברים מהר בעקבות התערבות של מישהו שאני יקרה לו והפגיש אותי עם גורם מקצועי שקרא את הדברים וקבל החלטה חד משמעית , צינתור למרות הסיכון . ועכשיו צריכה להחליט קודם אני או עושה מחווה למשפחה ומחכה קצת למרות שאחי לוחץ, תעשי את זה , אל תחכי , אנחנו נסתדר איך שהוא בנתיים וההחלטה קשה מאד , לחכות שהכל יחזור לשגרה וללכת הראש שקט או לטפל קודם בעצמי , ומה שיהיה יהיה ולקוות לטוב . ההחלטה כל כך קשה כי המשפחה תמיד היתה לפני הצרכים והרצונות שלי מתקשה לקבל החלטה זהו עושים את זה מחר , למרות שקרדיולוג אומר היה צריך להתבצע כבר לפני 6 שנים וכאן אני בוגדת בגוף שלי ובבריאות שלי ומסכנת את עצמי , בכל יום שחולף .רק מקשה על ההחלטה עוד קצת

תמיכה-עמותת חסן

קבוצות תמיכה בשילוב מדיטציה למתמודדים עם אובדן בן/בת זוג. קבוצות ייחודיות, קטנות ואינטימיות הנפגשות במטרה לסייע בעיבוד האבל, הסתגלות לחיים ללא הנפטר וגיבוש מטרות להמשך החיים. הקבוצות מיועדות לאנשים שחוו אובדן בן/בת זוג כנשואים, חברים לחיים, זוגות חד מיניים ....... ההשתתפות בקבוצה מותנית במפגש היכות עם המנחה. לפרטים:052-3789880

נסיכה יקרה

איזה דילמה עומדת בפניך??? בעייני אין בעיה , בשביל שתוכלי להמשיך ולעזור למשפחתך את חיבת לדאוג לעצמך בראש וראשונה , תמיד יצוץ עוד דבר שיזדקקו לך ,ואין לזה סוף ,את חיבת להיות בריאה למענם ... כדי שתוכלי להמשיך ותמוך ולעזור . זכרי גם כשאדם הולך לעשות הנשמה קודם לוקח אויר לעצמו . בכדי שיהיה לנו היכולת לתת חיבים קודם לקבל ,עכשו תורך לקבל .. תעברי את הצינטור בהצלחה , תחלמי היטב ותרגישי חדשה , ופרק חדש בחייך יפתח .ובכוחך יהיה לעזור ... המון בריאות והצלחה

meshi4

New member
נסיכה...אני חושבת שאת צריכה לבחור

בעצמך. הפחדים והחששות כנראה מונעים ממך לקבל החלטה וההתלבטות עושה שמות ומגבירה עוד יותר את המתח. אחי עבר צינתור[אצלו זה היה דחוף ללא שהות להתלבט]ותודה לאל מצבו הבריאותי השתפר מאוד. שיהיה לך בהצלחה ובריאות טובה.

אין כמו ח.ס.ן מכירה ומוקירה אותם

אני נעזרתי בקבוצות התמיכה של עומרי ציטרון ואז שדובר על עמותה לטובת הנושא אני חתומה על מגילת היסוד של ח ולי ס רטן נ לחמים ומי שהוביל את הנושא זה אלמן שאני מכירה ושלקח את זה כמפעל חיים והיחה הכח היוזם משך שנים בלהריץ את העניין אז הנה עוד דוגמה לשיקום של אלמן ויוזמה ברוכה לטובת הכלל

למעלה