תמיכה נפשית

תמיכה נפשית

הבן שלי בן 12, מקבל קונסרטה 36, מתחילת השנה הנוכחית והדברים זרמו די טוב כמעט ולא היו תלונות מביה"ס. בחודשיים האחרונים לאט לאט המצב החל להידרדר עד כדי הרחקה מביה", עקב בעיות התנהגות אלימות וחוצפה. עושה רושם שהוא לא שולט בזה כלל וכי הוא סובל מזה, מכיוון שהתרופה כנראה כבר לא במינון מתאים... יש למשהו רעיון האם המינון נמוך מדי, הוא שוקל 50 ק"ג. תודה

TikvaBonneh

New member
36 מ"ג , 50 ק"ג והתנהגות אלימה

גם לבן שלי היו בעיות התנהגות קשות במינון הזה ובמשקל הזה. את צריכה להעלותמינון ל-54 או להחליף לסוג אחר. וצריך גם טיפול התנהגותי.

zivadina

New member
גם אני חושבת שיש לעדכן את המינון

במיוחד לאור התאור שלך, שבמשך השנה הריטלין כן השפיע.

דליה.ד

New member
כדאי לשקול טיפול

קוגניטיבי התנהגותי. אצל בני בגיל 12 זה פשוט שינה את החיים. כיום אין לנו לחלוטין בעיות משמעת או אלימות.

ליאן113

New member
טיפול התנהגותי

אני ביקשתי מהפסיכיאטרית טיפול התנהגותי ,אבל היא אמרה לי שהוא לא בנוי לזה כרגע הוא צריך טיפול רגשי קודם,הוא הולך לפסיכולוג שגם מטפל התנהגותי אבל הוא רצה להכיר את הילד קודם ,אני ממש בבעיה כי אני לא מקצועית מצד אחד ומצד שני אני בטוחה שאם יעבור טיפול התנהגותי תהיה השפעה לטובה,אני כבר מתביישת לבקש מהפסיכולוג שיתחיל טיפול התנהגותי ,כי הוא מבחינתו יודע מה צריך ואני בסך הכל האמא. למישהי יש רעיון?אולי אני צריכה להתעקש?

ליאן113

New member
לבת שבע

הבן שלי בן 13 שוקל 47 ק"ג ומקבל קונסרטה 36+18מ"ג כלומר 54מ"ג וזה לא ממש עוזר כל היום,אבל זה המינון הכי גבוהה שהפסיכיאטרית אמרה ,לדעתי הייתי מעלה לו ,גם אצלנו הוא חוצפן ואלים בבית הספר הרבה פעמים הרחיקו אותו או התקשרו אלי לבוא לקחת אותו.תתיעצי עם מישהו מומחה הוא בטח יעלה את המינון.

למעלה