תמיכה משפחתית

s h i r k u s h

New member
תמיכה משפחתית ../images/Emo24.gif

היום ראיתי בדר' פיל <ממליצה בחום לראות
> הייתה תוכנית על אנשים שעוברים תהליך של דיאטה מול המצלמה והגיעו כמה מהם שלא מקבלים מספיק תמיכה מהמשפחות שלהם, שלא מאמינות להם שיצליחו וכו'.
האם אתם מקבלים/ות את מלוא התמיכה מבן/ת הזוג שלכם בכל נושא ותחום גם אם הם לא מסכימים לחלוטין עם ההחלטות שלכם
נניח והייתם צריכים לעשות צעד חשוב, לדוגמא לעבור תוכנית הרזייה מקיפה, והייתם זקוקים למלוא התמיכה מהבן/ת זוג ולא הייתם מקבלים, מה הייתה תגובתכם לדעתכם

ShirShir

New member
~תמיכה משפחתית~

לרב אני מקבלת תמיכתו המלאה ופרגון מהחבר. אבל כשחושבים על זה, איך הייתם מגדירים "תמיכה"
אם מדובר בענייני דיאטות - הוא תמיד יהיה מוכן לעזור, לדרבן, לעודד ו"לשמור" עליי, אם צריך.... מה בעצם הוא יכול לעשות בפועל? המשפחה הקרובה בסה"כ תומכת ועוזרת בענייני דיאטות, משתדלים לא לקנות "פיתויים" הביתה ולמלא את הבית ב"דיאט" "לייט" וכל מה שבריא
לגבי שאר תחומים - תמיכה זה עניין יחסי ונתון לדיון ארוך ומורכב.... מה קורה כשאני לא מקבלת תמיכה? נוצרת בי תחושת אכזבה ועצמאות (כלומר, "אם אין אני לי - מי לי?).
חיזוק חיובי - שירי, שאלה טובה ומעניינת!!!

Miss פטל

New member
שירלי../images/Emo140.gif

קבילתי את כל ההודעות ממך, אני קצת בדאון בימים האחרונים אז כמעט ולא מגיבה, אבל תודה רבה לך!! אני עוברת על כל מה ששלחת לי

ShirShir

New member
אין שום בעיה, בכיף../images/Emo25.gif

מה עובר עליך? רוצה לדבר?
אני תמיד פה בשבילך

Miss פטל

New member
אממ

הוא לא תומך בי כשאני אומרת שאני רוצה לנסות דוגמנות/משחק/שירה
(לא אחד מהתחומים אלא משולב..זאת אומרת חולמת על "עולם הזוהר"
) אבל באמת הוא בן אדם מאוד תומך וזה גם נורא חשוב לי לקבל תמיכה מאנשים שדעתם חשובה לי, בעלי ומשפחה שלי. לא תמיד מקבלים את התמיכה של ההורים בהכל, אבל כשחושבים על זה אח"כ לרוב זה בגלל שהם ידעו שזה משהו שיכול להזיק ועשו את זה מתוך דאגה ואכפתיות.

Nataly A

New member
תמיכה? מה זה פה - ד"ר גב? ../images/Emo12.gif

סתם סתם...בצחוק! הבחור שלי תומך ויתמוך בי בכל דבר שאני ארצה לעשות, אין לי ספק בכך. אני מאמינה שאם יהיו לו השגות בנושא מסויים, נדבר על זה - אבל קשה לי להאמין שהוא לא יתמוך בי בכל מקרה. לצערי, הוא היחיד שאני יכולה לומר עליו את זה.

lili81

New member
כשרק הכרנו

זה היה מצחיק אני אמרתי לא שהוא יהיה קרח ואני אשמין הוא אמר : מה פתאום את לא תשמיני אבל אם כן אני יעזור לך עם רק תירצי טוב הוא היום קרח ואני בדיאטה...
ממש ניבאתי את העתיד
הוא תומך בי המון ואני אפילו לא מבקשת
וגם אני בו
אחרת מה שווה הזוגיות

../images/Emo26.gifמעולם לא נתקלתי בסירוב

זאת האמת תמיד הוא תומך ומחזק לפעמים הוא לא אוהב את הדברים ואומר אבל אף פעם לא מפריע לי לעשות את הדברים שאני אוהבת ותמיד אם אני צריכה אותו הוא שם מתה עליו באדי

ענתי 10

New member
לגבי הדיאטה -

כולם חושבים שאני מפגרת - "מה את צריכה דיאטה - את רזה!" אבל הם לא מבינים שאני רזה בגלל שאני תמיד בדיאטה! בעלי לעומת זאת אף פעם לא העיר לי לגבי הדיאטה, גם לא לגבי מס' הקילוגרמים שהעלתי לאחרונה. הוא לא מתערב, ההפך - הוא מעריך את הרגלי התזונה שלי. לגבי החלטות אחרות - כמובן לא תמיד אני צודקת, ולא תמיד תומכים בהחלטות שלי גם אם זה קשור עליי ספציפית - למשל עברה לי בראש מחשבה ללכת לתואר שני אחרי סיום הלימודים - בעלי התנגד בתוקף (ובצדק). ובכל, בזמן אחרון אני נוטה יותר להתייעץ איתו, גם אם הדעות שלו לא כ"כ לטעמי. זה עושה טוב לי ולנו

g u r a

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif ועוד ../images/Emo45.gif

* אני מקבלת את מלוא התמיכה מבן הזוג שלי בכל נושא ותחום. * בכל תוכנית שאחליט לקחת..הרזיה, עבודה, ולא יודעת מה עוד..הוא יתמוך, יעזור, יעודד, ויהיה בשטח במקומי.

g u r a

New member
שכחתי...../images/Emo13.gif

ואם לא אקבל את תמיכתו בטבעיות..אדרוש אותה,(עם הסברים בגוף הסרט..
) ואם עדיין לא אקבל את תמיכתו ואמצא לנכון שכך עליי לעשות/ לנהוג..אעשה זאת בכל זאת!!

drori3

New member
צר לי להודות שלא

לא בכל תחום אני מקבלת את התמיכה של בן הזוג שלי. במיוחד לא מול הילדים - הוא טוען שאני מעמידה להם יותר מדי גבולות. דווקא ביומיים האחרונים היה פתאום שינוי - הילד שלי בן השבע התחיל ללמוד שחייה, כמו שאבא שלו נורא רצה ואמא שלו שכנעה, ואחרי שני שיעורים עבר משבר ורצה להפסיק. אני דיברתי איתו והרגעתי אותו, והילד ביקש ממני לא לספר לאבא שהוא החליט להפסיק, כי הוא מתבייש בזה. בשלב הזה, בעלי הבין כנראה שלמרות שלכאורה אני זו ש'מסרסת' ומשפיטה את הילדים (כדבריו), דווקא מולו הם קצת חוששים להיראות חלשים... ופתאום הוא פירגן לי על הדרך שבה אני מתנהלת איתם. אבל תכנית דיאטה, או לימודים, או ניתוח פלסטי, נניח? זה לא מספיק חשוב, אז בטח שיש תמיכה.

lulit

New member
אנחנו לא "משפחה"

אבל יאמר לזכותו של האיש שהוא תומך בי כמה שרק אפשר (ואפילו קצת יותר). לפני שהתקבלתי לעבודה הנוכחית שלי, שכל - כך רציתי, הוא היה ממש המשענת שלי. בכלל.. אני מאוד מעריכה שהוא תמיד את אומר דעתו (ולא "תעשי מה שאת רוצה"), גם היא הפוכה לחלוטין משלי.

למעלה