תמיכה לנוער הומואי

• פותח הנושא bmxw
  • פורסם בתאריך

bmxw

New member
תמיכה לנוער הומואי

עצת נפש הוא ארגון המושיט יד לגברים, וצעירים, המתמודדים עם סוגיות של שמירת הברית, הומוסקסואליות, סטיות מיניות, בעיות בחיי הנישואין, בהכוונת רבנים ואנשי מקצוע מתחומי הפסיכולוגיה והחינוך, ובתמיכתם של גדולי תורה.כתובתינו הוא : www.atzat-nefesh.org

ת ה ל ה

New member
כל הכבוד על היוזמה למרות שלא כל

מה שכתוב שם הוא נכון מדעית. האם יש למגזר החרדי קבוצת תמיכה של הורים כמו תהל"ה?

Yuval Y

New member
צר לי, אבל לא נראה לי שלזה התכוון

המשורר... עד כמה שראיתי באתר של 'עצת נפש', הומוסקסואליות נחשבת בתחום של 'סטיות אחרות', ועל בעלי ה'נטיות הפוכות' לעבור 'תיקון', וכדומה. מתוך האתר: ומה עם תחושת הזוהמה והטומאה שמלוות אותי אחרי… והשאלות הגדולות של: "למה אני? " , "מה רוצים ממני? ", "האם אני יכול להשתנות? ", "האם בכלל יש מוצא ?" בגלל כל הקושי הזה, שאני ואתה ועוד רבים נמצאים בו, בגלל ניגוד העולמות שבו אנו חיים, בהתמודדות היום יומית עם הקונפליקט הזה שקורע מבפנים , הוחלט לפתוח אתר זה . כדי שתדע שיש עוד רבים כמוך שעברו את מסע הייסורים והתלאות הזה והיום הם כבר רואים את האור. היום הם יודעים איך להתמודד עם המשיכה שלהם. הם הצליחו להגשים חלום ,להתחתן ולהקים משפחה. אבל מעל הכל היום הם מכירים שהמשיכה היא רק סימפטום , שמלמד אותם משהו פנימי ועמוק יותר על עצמם. תוכלי לקרוא גם 'סיפורים אישיים', וכיוצא באלה... מעבר לכך, אני ממליץ לקרוא את התגובות של ערבהאיןקץ להודעות האלה...

מאוד מצטער דעתי נחרצת

אני לא מקבל את המושג "נטיות הפוכות" ממה הפוכות בדיוק? שוחחתי עם "היועצים" של האתר והתשובות שקיבלתי בכללי,,,,זה להתעמק בקיום מצוות וכך ייפתרו כל בעיות המשיכה המינית שלי אז חברים וחברות : אין לי בעייה עם מי שרוצה לקיים מצוות שיבושם לו לה, ואני אפילו מכבד כל אדם באשר הוא ורצונו לקיים אורח דתי או חילוני או גאה וכו אבל אני חושב ש"פתרונות" של "חזרה בתשובה" בנושא נטייה מינית הן פתרונות לא רציניים, ההתכחשות לזכותו של אדם לאהוב באופן חופשי את מי שמתאים לו-לה לא מקובלת עלי, אפשר להיות שומר מצוות ולקיים אורח חיים גאה עובדה זה קיים גם אם לא נראה לגדולי הרבנים, למרות השאלות הרציניות העולות,יש דרכים לחוות את עצמך,בכנות ולהיות אדם דתי ומאמין, ולא "לתקן" את מה ש"מקולקל" , ושום דבר בלהיות גאה לא "מקולקל לדעתי, התפיסה הכללית של האתר היא "מקולקלת" מיקי ,

FireDragon

New member
*שיעול* בולשיט *שיעול*

וזה כל מה שיש לי להגיד בנושא. כל שאר הדברים כוסו כבר בתגובות קודמות.

למעלה