תמיכה בנטסקייפ

SkyEye

New member
תמיכה בנטסקייפ

בעיה ישנה שכבר הועלתה לדיון ע``י heaven1 וכנראה שטרם טופלה. ידידי פליטי IOL המשתמשים בנטסקייפ אינם יכולים להנות כמוני מפורומים תפוז החסומים בפניהם כמעט לחלוטין (וזו הסיבה שאני כותב עבורם), ונאלצים באין מוצא אחר לפנות לוואלה! ומקומות חשוכים אחרים (לא עלינו) יש פתרון?

SkyEye

New member
נו יופי, כוכב ``תלונות וקיטורים`` H-(

עוד מייעץ לי מה לעשות... למה לקלקל מחשב שעובד? תשאיר בבקשה את זכות התגובה לתומכי תפוז. תודה.

SkyEye

New member
ודרך אגב, אפרת יודעת

שאתה ``נשוי ומחפש`` ?? זה בסדר, ממני היא לא תשמע מילה ;-) ואתה מוזמן להצטרף לפורום צילום עם הפוג`י FinePix1300 שלך ...

נעל

New member
בעיה אפשרית

כל הנוחות של הפורומים בתפוז מבוססת על איזו טכנולוגיה, שכפי הנראה אינה עובדת על נטסקייפ. עלולה להווצר בעיה כאשר מנסים להמיר אותה. [זה מקום טוב להזכיר כי נעל לא נציגה של ההנהלה, וגם אינה מבינה כל כך בפרטים הטכניים האמורים. אבל מאחר וההנהלה עדיין לא הגיבה...] נוסתה האפשרות להכנס לפורומים ב``תצוגה ללא תוכן``? יכול להיות שזה יפתור את הבעיה. נעל ;-)

זהר פלד

New member
ממי שכן מבין טיפה בטכנולוגיה...

זה לא בלתי אפשרי, זה פשוט הרבה עבודה... ולפי הסטאטיסטיקות שאני מכיר, כ 95% מהגולשים בארץ משתמשים באקספלורר... לכן, אפשר להבין את ההתעלמות מגולשי netscape... לעומת זאת, זה אכן יהיה מצויין אם הפורומים (שהם מצויינים גם ככה), יעבדו גם בדפדפנים שאינם אקפלורר... (זו אגב, היתה אחת מהסיבות שבגללה פורום בוני אתרים של יואל לא נשפך לכאן בהמוניו... ויש שם אנשים _מאוד_ מקצועיים...)

oren*

New member
כמו כל אתר מקצועי היום בישראל

ובעולם, בהחלט יש תמיכה אבסולוטית במשתמשי אקספלורר. גם ב-YNET, שנחשב אתר מתקדם ואיכותי ביותר. מה לעשות, נטקסייפ לא עומדת בסטנדרטיים של ההתקדמות הטכנולוגית באינטרנט, מבחינת המשתמשים היא תוכנה מתה שאין לה כמעט רייטינג חוץ מבמחשבים ישנים שאינם מסוגלים להריץ אקספלורר - ולכן גם לא משקיעים בה. גם אני איני בקיא ברזי המערכת של תפוז, אבל ההסבר שלך נשמע מאוד הגיוני ובהחלט כנראה שנטקסייפ אינה מסוגלת להבין את שפת הקוד בה משתמשים כאן בתפוז (כל הייחוד של המערכת הזו בעצם). אם משתמשי מקינטוש מתקינים אקספלורר וגולשים באינטרנט כמו כל משתמשי הפי.סי - גם אתם יכולים :)

גלישה בנטסקייפ

היות שמרבית הגולשים בארץ משתמשים באקספלורר, התומך בעברית בצורה טובה יותר, האתר תומך באקספלורר, ולא בנטסקייפ. אנו מתנצלים בפני הגולשים משתמשי הנטסקייפ.

למעלה