תמיכה באיגוד הקיים

תמיכה באיגוד הקיים

אני תומך באיגוד הקיים שפועל רבות ועושה מאמצים לקידום השייט ושימותו הקנאים

Alex33

New member
מזמן לא היה לנו "פוליטיקה" ../images/Emo4.gif

ב"פורום"..וגם זה לא היה חסר... למרות שיש פה ודאי ענינים רציניים...זו כמובן רק הרגשתי האישית. ודאי ב"פורום" "איגוד השייטים" זה נדון רצינות..

sailorman

New member
גם אני תומך בכל הנהלה שעושה למען

השייט, השייטים והספורט הימי בכלל !! יש לי רק בעיה קטנה אחת שחוץ מזה ששמעתי כבר פעמים רבות שהאיגוד פועל רבות למען וכו'.... טרם הצלחתי לקבל ולו גם בדל של מידע מה הוא עושה. אני זוכר בתופות קודמות שהנהלת האיגוד היתה מפיצה מידי חדשיים או שלשה דף מידע על מה היה ומה צפוי להיות. בזמן האחרון נאדה !! אם יש לך קשרים ראובן בהנהלת האיגוד אולי תוכל לשכנע אותם לספר לכולנו מה הן הפעילויות שנעשו ונעשות. ובשמחת הים נגיל כולנו !!!!!!!!!

soso_sami

New member
אני דווקא בניגוד לכל דיעה

אני דווקא בניגוד לכל דיעה בעד הנגד...ונגד הבעד!

Alex33

New member
אני מצטרף !! אני נגד../images/Emo150.gifהבעד../images/Emo45.gif

ובהחלט בעד
,נגד כל אלה שנגד
וגם בעד כל אלה שמנגד לא
ממש בעד..מי בעד?
ולסיכום Sami ,קלעת בול..
לדעתי
..

sailorman

New member
מהודעות שלכם עולה

שרוב חברי הפורום הזה מגלים אדישות וחוסר איכפתיות לכל מה שמסביב לכיף שבשייט עצמו, הצילומים השקיעות והזריחות, וזה חבל, כי אפשר להפוך את השייט לטוב יותר מהנה יותר ונוח יותר כאשר יש איגוד שייטים רציני פעיל ומקצועי. ראו רק דוגמה עכשווית בעניין דמי העגינה במרינה תל אביב.

בת ים

New member
דמי עגינה במרינה ת"א../images/Emo35.gif

מה התחדש? מי השתתף באסיפה אתמול? ספרו לנו....

zina71955

New member
אני איתך במהות העקרונית, אבל מכל

מה שקראתי עד עתה בפורום, אני חש בין השיטין שחברים רבים ניסו ונכוו. אם אכן יש איגוד שייטים רציני שמנוהל ברצינות ומקצועיות, צריך היה להרגיש אותו הרבה יותר בשטח. אם הנושא גולש לפוליטיקות חצר, חבל על הזמן.

Alex33

New member
../images/Emo45.gif, אכן הטבת להגדיר את התחושה כאן

..גם שביטאנו זאת ב"קלילות" מה..

sailorman

New member
אז זה בדיוק העניין ../images/Emo70.gif

שבעבר היה ועכשיו אין !! ומה שצריך זה שיהיה ואם לא מעוררים את הנושא בטוח שלא יהיה אני לא בדיוק יודע איך להגדיר פוליטיקות חצר אבל בטוח שאיכשהו צריך להחליף את הנהלת איגוד השייטים הנוכחית. טוב אני חושב שלעת עתה ניקח פסק זמן מהנושא

למעלה