תמיהה

תמיהה

שלום לכולם. אני דתלש כבר כמה שנים ויצא לי להשקיף בפורום כמה פעמים והחלטתי לצאת מהארון ולכתוב. אני סטודנט וגר במעונות סטודנטים, אבל בחופשות\שבתות(לפעמים)\חגים אני גר אצל ההורים (דתיים כמובן). ומכיוון שאני אוהב את ההורים שלי ומכבד אותם אני משתדל להיות דתי לידם. כלומר, אני לא מחלל שבת כשהם בבית והולך ביום שישי לבית הכנסת. יש משהו שאני לא מבין. הם לא מבינים שאני כבר לא דתי??? הם לא מריחים את הריח של הסיגריות מהבגדים של שבת? הם חושבים שבמעונות יש לי שעון שבת ופלטה לאוכל? הם חושבים שבטיול של כמה חודשים בחו"ל אכלתי כשר???

ש חף

New member
תסמונת ההכחשה...

זה ידוע שהרבה הורים של יוצאים פשוט לא רוצים לדעת ולכן הם בוחרים להתעלם בשביל לא לכאוב את הכאב,לא להתמודד עם המציאות. הם מבינים,הם רואים,אבל הם מסרבים להשלים עם זה. לפעמים הם פשוט מקווים שעוד תחזור למה שהיית קודם.

חי אדר

New member
שיקולי הכרעה

כעיקרון הדברים של שחף הם התשובה הקולעת לבעיה שצינתה. עם זאת השאלה היא: האם הינך מעוניין לחשוף את עצמך באורח ישיר וגלוי. כאן עליך יהיה לשקול את האפשריות השונות אשר אתה עשוי להיקלע אליהם. מבחינה פנימית ודאי שמוטב להיות חופשי מבחינת ההתנהגות שבה אתה חפץ, ולא להרגיש שהינך עושה דברים למען אחרים. מנגד, חשיפה גלויה עשויה להציב אותך כאובייקט למסע שכנועים, ונסיונות שידול חוזרים ונשנים. ויש מקרים שזה עשוי גם לערער את האפשרות להימצא בבית. לטעמי עליך לשקול את התולדות היוצאות מההחלטה שתקבל ולפי זה תכריע מה גובר על מה. בכל אופן באשר תחליט מאחל לך בהצלחה

חי אדר

New member
שיקולי הכרעה

כעיקרון הדברים של שחף הם התשובה הקולעת לבעיה שצינתה. עם זאת השאלה היא: האם הינך מעוניין לחשוף את עצמך באורח ישיר וגלוי. כאן עליך יהיה לשקול את האפשריות השונות אשר אתה עשוי להיקלע אליהם. מבחינה פנימית ודאי שמוטב להיות חופשי מבחינת ההתנהגות שבה אתה חפץ, ולא להרגיש שהינך עושה דברים למען אחרים. מנגד, חשיפה גלויה עשויה להציב אותך כאובייקט למסע שכנועים, ונסיונות שידול חוזרים ונשנים. ויש מקרים שזה עשוי גם לערער את האפשרות להימצא בבית. לטעמי עליך לשקול את התולדות היוצאות מההחלטה שתקבל ולפי זה תכריע מה גובר על מה. בכל אופן באשר תחליט מאחל לך בהצלחה

שולציה

New member
המקרה מוכר....הייתי שם....

יש אימרה שאומרת: "מה שלא רואים לא יודעים..." (או שהמצאתי אותה, או שסילפתי אותה) בכל אופן זה רוח הדברים. אם תקשיב להורים תשמע מידי פעם רמיזות בין השורות שהם יודעים/מנחשים אבל מנסים להתעלם, כי כך יותר קל להם להתמודד או להאמין שיום יבוא ותחזור לחיקה של תורה.... אמא שלי בהתחלה היתה שואלת אותי ביום שישי, לפני שבת:"נו, אז הכנת לך את השבת?" פתרתי את עצמי ב"אל תדאגי לי אני ילדה גדולה" לאט לאט היא הפנימה את העניין, עד שלא מזמן היא שאלה אותי אם איך היה לנסוע ולפגוש את החבר´ה בשבת. אז הבנתי שהיא הבינה. בשורה התחתונה מה שרציתי להגיד שאתה לא לבד. ברוך הבא למועדון.

אכן כן

רק שאצלנו האימרה הולכת כך: "מה שהיא (=אמא) לא יודעת- לא יהרוג אותה..." נכון לעכשיו אני מטפטף לה לאט לאט, ועושה רושם (לפי יציאות שיש לה מידי פעם) שהיא כבר יודעת פחות או יותר עם מי יש לה עסק. ברוכים הנמצאים במועדון

../images/Emo39.gif ברוך הבא

שיאי ההדחקה באים לידי ביטוי בהצעות הכרות למטרות נישואין. זה לא יעבור גם כשתצא מהמגירה באופן רשמי, פעיל וברור. הדחקה זאת דרך התמודדות מקובלת. >ספל חמאה מדחיקה בעמ<

ברוכה הנמצאת

הצעות היכרות למטרות נישואין, לא הגיעו וגם לא יגיעו. הקדמתי תרופה למכה וכבר הבהרתי שאני לא מתכנן להתחתן עד להודעה חדשה.

למעלה