תמיד..

תמיד..

כשאני מגלה את האמת מתחת לחיוך של האנשים הסובבים אותי בעולם האמיתי אני מרגישה בחסרונכם אז באתי לגיחה קצרה ואם אפשר גם לחיבוק שקט

../images/Emo140.gif+../images/Emo24.gif+../images/Emo39.gif+../images/Emo25.gif|

ואיפלו יותר שקטינה... געגענו מאוד

נעמי 1

New member
אז ככה לפני השלופ...

באתי... ראיתי... וחייכתי.
ותתמידי. נעמי

כמה....

כמה אוהבת כשאת באה , בלי מסכות , ללא עכבות , ומבקשת ..... "עכשיו חיבוק".... ואני , אני רוצה לומר לך שמאוד התגעגתי לשקט שלך , והחיבוק הזה
הוא גם בשבילך וגם בשבילי....

שקט יקרה

יופי. בוודאי יש גם כאלה שכשמגלים את האמת מתחת לחיוך של האנשים הסובבים אותם כאן, הולכים לגיחה קצרה בעולם האמיתי. זה אותם האנשים יקירתי. אותם האנשים. אין כאן סופרמנים. קבלי מנגינה רכה ומלטפת בגיחתך, סקסופון

giulietta

New member
שקטינה ../images/Emo24.gif

שולחת לך מסר. מקווה שאת פה לראות. ג´ול

מו שיקו

New member
שקט אהלן

כל כך נעים לראות את השם שלך מתנוסס לו בקשר לאלה שמסובבים אותך אז אולי תעשי סיבוב לצד ההפוך וככה תיתקלי בפחות אנשים

שקט ../images/Emo24.gif געגועיי ../images/Emo23.gif

החיים האלה הם שלך קחי את הכח לבחור במה שברצונך לעשות ועשי זאת היטב קחי את הכל לאהוב בחיים את מה שברצונך לאהוב ואהבי זאת בכנות. התגעגענו אלייך מאד מאד ואהבתי אותך לא פחות. מואהההה
מדליקה
"אם כשלה הדרך לפסגה תשמח בכל הטוב שיש בך"

ואוו..

יותר מזה לא יכולתי לבקש כלכך הייתי צריכה את החיבוק חיזוק שזה עתה קיבלתי מכל אחד מכם כן אני יודעת שמדובר באנשים פה ושם ובכ"ז בעיניי פה יש טוהר מסויים יפה אהבה חסרת אינטרסים ואני זכיתי לה ועל כך אני חייבת רק.... תודה

למעלה