תמיד תהיתי...

omerd

New member
תמיד תהיתי...

טוב אז קודם כל, שלום. אציג את עצמי קודם, אני חדש! זהו הוצאתי את זה... דבר שמאז ומתמיד סיקרן אותי, בתור בן אנוש שמאוד מעריך את אביתר מאז הדיסק הראשון, מעניין אותי לדעת, איזה עוד זמרים/להקות אנשים שחולקים את ההערצה/הערכה לאביתר שומעים... בבמעגל שלי אין עוד אוהבי אביתר ככה שלא הצלחתי עד עכשיו למצוא תשובה לשאלה הזו. מה גם שאף פעם לא הצלחתי להגדיר ת'מוזיקה שלו.. הקץ לשאלת השאלות?!

0mroosh

New member
ברוך הבא!

זה רק אני, או שיש לו את השם הכי מדהים בעולם? [אני אובייקטיבי]. לגבי מה אני שומע, מורכב. אלאניס מוריסט beck radiohead ביורק איזבו
עברי לידר מיקה קרני אפרת גוש קולדפליי יוני בלוך מוניקה סקס ברי סחרוף הרשימה עוד ארוכה,אלא העיקריים.

MikeY fReAk

New member
אמממ..../images/Emo79.gif

האמת שלדעתי האמנים האחרים שאני שומעת לא ממש קשורים למוזיקה שהוא יוצר... משינה [טוב נו, יובל קרוב משפחה
], היהודים, בייב, כנסיית השכל, מוניקה סקס, בלאקפילד, קצת ירמי, וזהו בערך..

238

New member
לא נראה לי

בס"ד שיש איזשהו מכנה משותף בין אלו ששומעים מוזיקה של אביתר.(למעט העובדה שרובם לא אוהבים את שירי בריטני ספירס...
) אני שומעת :שלמה ארצי,ברי סחרוף,יהודה פוליקר,אריק אנשטיין,שלום חנוך, מוניקה סקס ,סקורפיונס,ביטלס,מטאליקה,אהוד בנאי,רמי קלנשטיין,עידן רייכל-זהו,נראה לי שלא שכחתי אפ'חד.

A N I g M A

New member
ברוך הבא../images/Emo24.gif

אני חושבת שעשינו כבר שרשור כזה, אבל אמ.. בעיקרון רוק ישראלי :) גם לועזי וזה, אבל אני שומעת בעיקר רוק ישראלי.

omerd

New member
וואלה...

טוב, אז כמו שתיארתי לעצמי, זה לא יגיד כלום על שום דבר...לפחות אני יודע שיש דבר כזה בייב והוא לא מוכרח להיות חזיר...

../images/Emo54.gifברוך הבא ../images/Emo24.gif

אהמ... אביב גפן היהודים עברי לידר אביתר בנאי מרסדס בנד אלגי'ר שייגעצ
הג'ירפות אינפקציה עוד הרבה...אני בערך אוהב להקות מתחילות

ח ל ו ן

New member
מממ

אפרת גוש ברי סחרוף רונה קינן מאיר בנאי משינה (של פעם) הדג נחש מאיר אריאל פסקולים של סרטים ישראליים אני לא מצליח לחשוב על עוד משהו...

למעלה