תמיד שאלתי את עצמי....

תמיד שאלתי את עצמי....

היי חברה. היום הייתי ב"טיב-טעם"... בערב...ביש לידו בניין...דיי נטוש כזה... (נגיד אם אתם עומדים מול טיב טעם אז משמאל) ותמיד יש שם כלבים שנובחים...וזה כגאילו המון כלבים... אז מה לעזאזל הבניין הזה?!

נמאס לי

באמת אני באה לפורום בשביל להכיר אנשים נחמדים עם אותם אינטרסים כמו שלי ומה אני מקבלת?! שרק מעירים לי וצוחקים עליי?! באמת מגעיל מצדכם..באתי לדבר בפורום על האלימות בבתי הספר בעיר, על המורים ולקטר בנוגע לעיר....ובקשר לאלימות גם אני סופגת מהאלימות הזאת במיוחד שיש אחד שמרביץ לי כי הוא חושב שהוא יותר חכם ויותר מקובל ממני ..גרררררררררררררררר אז תפסיקו ותתנהגו בצורה הולמת..

Y o u R M a N

New member
אתה דפוק מקסים....

אם יש לך איזה אערה לסוניה אז תשלח לה הודעה למשתמש.... ועובדה היא צדקה שזאת כךבייה כולם כתבו את זה... ומה אכפת לך לעזאזל אם היא ענתה ראשונה!??! זאת זכותה?!

I vs Me

New member
אני יענה לך ../images/Emo13.gif

בתור אחד ש-8 שנים מסתובב בא.ת'.. הבניין של הכלבים הוא בכיון שאתה מדבר עליו..,אבל זה רחוק יותר(קרוב יותר לצומת סלע),אתה כנראה שמעת את כלבי הרחוב
,ותאמין לי שלא חסר!!,כשהייתי עובד לילה תמיד הייתי רואה אותם מסתובבים(אבל הם די פחדנים,אלא עם כן נפלת על קומונה של כלביםP:

emiln1

New member
זה דווקאה מאוד קרוב

וגם יש שלט של השירות הווטרנרי של עיריית פ"ת אז כנראה מדובר בכלבייה

הוטרינר הראשי של פ"ת

שם מחסנים חיות, לשם מביאים כלבים או חתולים להסגר וכו'.

Hallucinate

New member
זו כלבייה

ואני חייתי בסרט שפ"ת זו הארלם, אז עושים שם קרבות כלבים. מהיום, יש לי מסר לעם- תפסיקו לחוש שכאן זה יו אס (B

למעלה