את זה לא אהבתי
אין מקום להשוואות. ניו יורק היא בירת העולם. רמת גן היא עיירת ספר בגלובוס. צריך להיות גאים במה שיש לנו. אנו לא יכולים להיות הכי טובים, הכי חזקים, הכי גדולים בכל התחומים. יש לנו כמה גורדים שאי אפשר להתבייש בהם ועד סוף העשור אפשר יהיה ללכת בגאווה ברחובות העיר. די בכך שבורסת היהלומים הגדולה בעולם שוכנת ברמת גן. בשביל עיר שכזו, גם זה איזכור מכובד בדפי ההיסטוריה. מתישהו יבנו מגדל בארץ של מאה קומות. לא יודע מתי. אבל הוא יהיה יחידי וזהו. כאן זה לא הונג קונג ולא גרים פה 1.3 מיליארד סינים. יש לנו את המכתש הגדול בעולם. את המקום הנמוך בעולם. את העיר הכי עתיקה בעולם. את המקום הכי קדוש בעולם. ולדעתי ולדעת רבים מקדש הבאהים הוא גם היפה בעולם. בשביל מדינה פיצפונת בסדר שלנו זה מכובד. ועם כל הכוב לניו יורק והונג קונג, אני לא יודע מה יהיה אין בעוד עשרת אלפים שנה, אבל את יפו ובאר שבע וחברון וירושלים כולם יכירו, כי הן ערים תנכיות. אגב, הדיאגרמות שלך הן הכי יפות שראיתי ואני לא מתלוצץ. במקום לדייק בפרטים העדינים, אתה עושה נכון ומראה את הרושם הכללי מכל מבנה. אפשר להשתמש בהן שלא לצורך מסחרי? אגב, אני לא יודע איך תסיים את המגדל ההוא, אך בקשה אחת לי אליך, שהגג יהיה ללא אנטנה ושלא יהיה סטייל אמפייר סטייט.