תמיד להקשיב לאמא

תמיד להקשיב לאמא

אמא שלי הזהירה אותי להיזהר בים.. יש לי עור רגיש לשמש אבל לא חשבתי שעד כדאי כך... אחרי יום שלם בים ולילה של כמעט שינה כבר שעתיים שאני ערה עם צמרמורות, בחילות, כאבי בטן וחום התקשרתי לאמא שלי והיא הגיעה, איך שהיא הגיעה לא הפסקתי להקיא איכססססס הדבר שאני הכי מפחדת ממנו זה להקיא... אני נכנסת להיסטריה כשזה קורה לי, כולי רועדת אני לא נושמת ולא מפסיקה לבכות אמא'לה שיעבור כבררררררר!!!!!!!!!!!

Dolphinea

New member
../images/Emo10.gif תרגישי טוב חמודה ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

בוקר טוב

עכשיו קמתי מהמיטה אחרי לילה לא קל לא יכולה להכניס כלום לפה כי הכל יוצא בחזרה.... ודווקא היום שיש יומולדת לבייבי שלי

exterior

New member
אוי מתוקה...מקווה שיעבור עד הערב...

ד"א, מי זה הבייבי שלך???

הבייבי שלי

<הייתי מעלה תמונה אבל אי אפשר עד שיגיע המנהל שלנו> שמו הוריה והוא בן דודה שלי ואני שומרת עליו כל יום, הוא החיים שלי, אהבה כזאת אי אפשר לתאר במיוחד כשהוא הוציא שן ראשונה או עשה כמה צעדים לבד או אמר מילה ראשונה או כל דבר שהוא אני מזה מתלהבת הוא כמו הבן שלי. היום יש לו יומולדת שנה וקניתי לו מלא מבלונים והוא מזה התלהב, כפרה על החיים שלו

טל205

New member
תרגישי טוב

זה עניין של זמן, יום יומיים וזה יחלוף. לי יש גוף בהיר ולכן אני נזהר מאוד בים..

זה כזה מצחיק

כי למי שלא ידע אני שליש תמניה ככה שאני הכי לא צריכה להיות חלשה בשמש אבל נו.. כאלו החיים. והאמת? לא חשבתי שזה מה שיקרה אומנם שנה שעברה כן הייתי ואז כולי התנפחתי מזה אבל לאחר מכן כן ביליתי בטבריה או באילת ולא קרה כלום לכן לא חשבתי שהגוף שלי יגיב ככה

טל205

New member
זה מה שנקרא בפי כל

לומדים מהחיים. אז כך קרה שנה שעברה, השנה קרה כך, שנה הבאה זה כבר לא יקרה. בטח את מרגישה תגוף שלך רותחחח... נסי לקבל משבי אויר תזהרי ממזגן. תרגישי טוב בובה

תודה נשמה

אני יותר מרגישה את הבטן מתהפכת מאשר את הגוף וקר לי אז אני עם צמר ואז חם לי אז אני עם מזגן... מאמינה שעד מחר זה יעבור

הבוקר בא

הלכתי לרופא, נתן לי ישר עירוי של 2 שקיות נוזלים, כדודים נגד בחילה ובדיקות לעשות... הגעתי הבית ושוב.... מסכנה: לשתות המון זה מאד חשוב גם כשלא מרגישים צמאים!!!!!

היי כוכי

האמת, לאחר נטילת הכדורים יש מצב שאני מרגישה טוב יותר נחכה לילה ונראה... אוף שוב התבטל לי טבריה, אני כבר מתחילה לחשוב שאני והכינרת לא כ"כ נועדנו...

למעלה