תמיד כש

sharon91

New member
תמיד כש

אני חולמת משהו רע, למשל, שמישהו רודף אחריי, או מכאיב לי, או משהו בסגנון, אני תמיד חושבת בתוך החלום מה אני יכולה לעשות.. ואז מגיעה למסקנה שאני יכולה פשוט לפתוח את העיניים ולהתעורר.. ואז אני מאמצת את העיניים חזק חזק ופותחת אותם (לפעמים אני מתעוררת רק אחרי שני ניסיונות..) בכל אופן, כבר כמה שנים אני משתמשת בזה בחלומות.. אבל רק במצבים כאלה אני קולטת באמת שנאי חולמת, אז זה נקרא חלום צלול??

Variety

New member
החלום צלול מתחיל...

...מהרגע שאת מודעת לזה שאת חולמת - את הופכת לצלולה - במקום להתעורר, את יכולה לעשו משהו אחר, כמו להלחם במפלצת, או לעוף או כל דבר אחר. את יכולה לעשות זאת ע``י אוטוסג`סטיה - תגידי לעצמך לפני השינה, ``בחלום, במקום להתעורר, אני אעוף גבוהה`` כשאני רוצה לעשות משהו ספציפי בחלום צלול שלי, אני משתמש בשיטה הזאת, והיא מאוד יעילה. ככה מה שלא הייתי זוכר, אני זוכר! אולי היא לא תפעל בפעם הראשונה, אבל עם קצת אימון, היא פועלת יופי טופי. Variety-

אולי

New member
מגניב!!!

גם אני תמיד עושה את זה (עוצרת את הכל באמצע חלום רע ופוקחת את העיניים בכח...), אבל מה שקורה לי בזמן האחרון זה כשאני מנסה להתעורר אני באמת מוצאת את עצמי במיטה, אבל אחרי כמה שניות אני מגלה שאני בתוך חלום אחר כשלפעמים הדבר הרע שחלמתי עליו קודם ממשיך גם בחלום הזה!...

Variety

New member
זה נקרא `התעוררות כוזבת`...

...את חושבת שאת ערה, כי ציפית להתעורר ולראות את החדר שלך עם כל הדברים המוכרים שבו, וכמובן, שבחלום, הציפיה גרומת לכך שזה באמת יקרה, התעוררת בחדר שלך, אבל החדר החלומי. בגלל שאת רק ``התעוררת`` ואת עדיין קצת חושבת על החלום הקודם שהיה לך, אז חלקים ממנו יכולים להופיע בהתעוררות הכוזבת הזאת. את יכולה לנצל את ההתעוררות הכוזבת ליצירת חלום צלול בעזרת בדיקת מציאות. אם זה קורה לך הרבה, תמציאי בדיקת מציאות כל פעם שאת מתעוררת בבוקר, או כל פעם שאת מנסה להתעורר מחלום. תתאמני על זה גם ביום כדי שזה יהפוך להרגל, ואז, בפעם הבאה שאת מנסה להתעורר, ואת בהתעוררת כוזבת, תהפכי אותה מיד לחלום צלול, ותצאי להרפתקאות, או שתעופי בשמיים, או כל מה שבא לך. אם את רוצה להתעורר, אז תנסי כמה פעמים את ההתעוררות הזאת, וכל פעם תעשי בדיקת מציאות, נניח תנסי להעביר את היד דרך הקיר, אם את מצליחה - את חולמת, ואם לא - את כנראה ערה, למרות שלפעמים גם בחלום אי אפשר להעביר את היד דרך הקיר. אני מוסיף לינק לאתר בתחתית העמוד שמלמד סוגי בדיקות מציאות, וגם כתוב שם על התעוררות כוזבת. יום טוב! Variety-

למעלה