תמיד יש על מה....

תמיד יש על מה....../images/Emo4.gif

נורא מוזר...רק היום הצטרפתי לפורום הזה מתוך תקווה (אולי בתמימות) להכיר ישראלים / יהודים שחיים בחו"ל ע"מ לשמוע על החוויות חיוביות (רצוי) במקומות שאתם חיים בהם עכשיו...מעיין הפוגה מהרוע והזוועות המדכאים (לפחות אותי) שקורים בארצנו הקטנה ובמקום זה אני רואה רק קטנוניות וריבים על מה???? שטויות!!! מי שהחליט לגור בחו"ל זכותו!!!! ומי שגר כאן אם מתוך בחירה או חוסר ברירה גם כן זכותו!!! מי שלא מרגיש נוח עם העובדה שהוא חיי בחו"ל שיחזור או לחילופין שישב בשקט! אני יודעת שאף אחד לא נמצא כאן ע"מ לבדר אותי אבל לדעתי אפשר בהחלט להתווכח או לנהל שיחות עם קצת פחות רוע ורדידות ויותר ביחד בכל מקרה חג חנוכה שמח לכולם

sirpad

New member
זה אני בלאג או שגלי בלאג

אבל על איזה ויכוחים היא מדברת? זה לא היה לפניי שבועיים?

Gefen

New member
אני מתארת לעצמי שאת מתכוונת

למה שכתב "מי זה יכול להיות" ותגובתו של ארה"ב לתמיד.." (תרגום חופשי) גם בעיניי היה בזה טעם לפגם שכן זכותו של כל אחד לקטר כמה שרק בא לו ואיפה שבא לו ולאיש אין זכות להשתיק אותו ועוד בצורה מכוערת. אבל זה כבר היה בדיון אחר, גלי. נכנסת חדשה לפורום- ברוכה הבאה, בחרת להכנס משום מה דווקא בקיטור - זכותך, לי אישית אין בעיה עם זה, אם כי אני הייתי בוחרת אחרת (מביאה סופגניות עסיסיות וחמות ונכנסת בריקוד לצלילי מעוז צור..) שיהיה גם לך חג שמח גפן

ליילה

New member
שלום גלי, ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

מה לעשות, אצלנו בפורום כמו בכל מקום אחר שיש בו אנשים, יש גם ריבים, וויכוחים ומריבות, אבל יש פה גם אחלה אנשים, והרבה כיף ונעים. אז אני מקווה שוויכוח אחד קטן לא יהרוס את שמנו, ושתמשיכי להיות פה. בברכת יום כתום

תודה מירב../images/Emo39.gif

מירב תודה רבה אני מרגישה שיהיה לי כייף בפורום הזה חג שמח ויום טוב גם לך
גלי

judyr

New member
גלי חמודה.....

אם את חושבת שזה היה ויכוח..... תרגעי.... יו אינט סין נאטינג יט
פיטנס..... שמתי לב שאתה און ליין עכשיו... תחפש ותעלה את הלינק לוויכוח הידוע ההוא שכיכבנו בו... נו בשבילי... ג´ודי ברגע של "אין לי זמןןןןןןן" גלי ... שימי לב ללינק שהוא יביא פחחחח

../images/Emo3.gifג´ודי, לא בדיוק מבין ......./images/Emo35.gif

את פשר ההודעה הזו
אפשר לקבל הסבר

לגלי המתוקה....

ראשית: ברוכה הבאה! אני לא אוסיף על מה שחברי כבר אמרו פה כי אני רואה לפי תגובתך שהבנת ומקובל עליך. זו כבר התחלה טובה. ולגבי מה שג´ודי אמרה: את צריכה להבין שג´ודי היא מותק של בחורה עם חוש הומור מיוחד. חלק ממנו הוא שהיא ממש אוהבת לדבר ברמזים...צריך להכניס את המוח ל"OVERDRIVE" כדי לנחש למה היא מתכוונת. ומכיון והיום יום ראשון, שזהו יום המנוחה בארה"ב (ובשאר חלקי העולם המערבי חוץ מישראל), המוח נמצא במנוחה ולקח לי קצת זמן ל"פענח" את המסר שלה.....
אז אם יש לך קצת זמן ואת רוצה לראות באמת ויכוח "משעשע" בין כמה "קיצוניים" מהארץ, שניסו להטיף לנו מוסר על זה שאנחנו חיים בחו"ל ולכן אנחנו "יורדים נמושות" ו"שונאי ישראל" וכו´ וכו´, אז תיכנסי לארכיון (בתחתית העמוד) ותלכי לדף 210 לשרשור שמתחיל ב-"לכל היורדים" וממשיך עד בערך עמוד 212. קריאה נעימה...

למעלה