תמיד יש לי פחד

לאוו דווקא האורגן יכול להתקלקל

גם ההגברה על שלוחותיה יכולה לעשות בעיות וכבר היו אצלי דברים מעולם.צריך כל הזמן להתפלל

אבל ההגברה זה לא קשור אליך,

והקלקול באורגן כן קצת באחריותך..אבל כמו שאמרת-הרבה תפילות

haimwe

New member
צריך הבהרה...

למה לעזאזל (וסלחו לי על השפה הבוטה) אתם מבזבזים כ"כ הרבה כסף על אורגנים, כאשר אתם לא יכולים ללכת להופיע בלי חשש שהם יתקעו? מה הטעם לבזבז כ"כ הרבה כסף על דבר שעושה בעיות?

לא קשור גם אם אלך להופיע עם

אורגן זול יש לי חשש שהוא יתקלקל. חוץ מזה עדיף לי לשלם על אורגן יקר ולחשוש שהוא יתקלקל מאשר לנגן במשו זול שלא נשמע טוב.

קבל הבהרה:

כמו שאני שואל משהו כזה: למה אתה למשל כותב מילה אחת (לעזאזל) שגוררת עוד 5 מילים + סוגריים (וסלחו לי על השפה הבוטה) כשאתה יכול לדבר בשפה נורמאלית ולחסוך מהאצבעות שלך סבל של כתיבת 5 מילים לחינם? זה א'. ב' - מזתומרת "לבזבז כסף על דבר שעושה בעיות"? כשאתה נוסע בוולוו אתה בטוח שתגיע בשלום לאנשהו? וכמה חלליות שהשקיעו בהם מיליארדים התפוצצו 8 שניות לאחר ההמראה? הרי הן חדשות ובנו אותן גדולי הטכנאים שבדורנו!? אי לכך - לכל אחד ואחת יש את הזכות לפחד - ובצדק. בתחילה הSD1 המדובר נקנה בכמות מסויימת - והתחילו הטענות על תקיעות. אז OK. יש כלים בעייתיים -ולא רק באורגנים- ואותם מכירים לרוב משמועות וחוות דעת של אלו שרכשו אותם. אז גם כשקונים מוצר טוב - יש את הזכות לחשוש באיזשהו מקום. שב"ש.

אליסף12

New member
איייי,אצלי אני מביא גם את ההגברה

קניתי כדי לחסוך את עלות התשלום להגברה. אז אני דואג גם מהאורגן וגם מההגברה. אכן הרבה תפילות.

למעלה