תמיד חוזרת אליו

מ ת ענגת

New member
תמיד חוזרת אליו

אולי כי יש בו משהו מרגיע מפנק חמימות אופפת אותי מפנקת מפתה אותי לתת את כל כולי לרכות המערסלת שלו, להתמסר לגליו שסוערים ואחר רוגעים לשונות רכות מטיילות וכובשות כל פיסת עור מעירות תשוקה נחבאת במערותיי הנסתרות כפתור נחבא עד לזעקה מתנפצת אל החוף בנתזים רכים של חול וקצף גל משתרעת על זהוב של חול וממתינה שוקטת איברים לגל הבא

התרמית

New member
הוי, מתענגת...

אני רק חייב להגיד שהתמונה בכרטיס שלך, והתמונה בגלריה "מתענגת נושכת" השאירו אותי ער לילות רבים... וזהו.

התרמית

New member
אכן כן...

התמונה בגלריה של פורום סקס תחת "חברי הפורום בפעולה". יש שם כמה תמונות תחת השמות "מתענגת 1", "מתענגת נושכת" וכו'.... הייתי בטוח שיש קשר אלייך... או שמא?

התרמית

New member
איפהשהוא בין לבין...

בין כתבייך הנפלאים לתמונות ההן, נוצרה בדמיוני דמות פנטזיונית מופלאה שכזו, יהיה לי קצת חבל לגלות סתירה שכזו בין דמיון למציאות....

מ ת ענגת

New member
אני מת(ע)נגת עם סוגריים

ובכלל בלי קשר לתמונות ההן, שמה... אבל עדיין, אני פנטזיה מופלאה :)

התרמית

New member
עם או בלי

עם סוגריים או בלעדיהם, אני בטוח שאת פנטזיה מופלאה. ושוב, איתם או בלעדיהם.... העיקר הוא העונג, לא?

mr_lonely

New member
המיית גלים

מבט עורג וגוף לוהט, שפתיים רכות וידיים מלטפות . המיית גלים נשברים לחוף, כהמיית גופך בגופי.

mr_lonely

New member
ערגת הרגע

בפינות שונות במסתרי הלב חבויות חוויות שונות... ערגות שונות מרגעים שהיו וחלפו. ואני שולף אותם אחד לאחד בימים קשים לעודד נפשי הדוויה...

למעלה