תמיד התפלאתי

תמיד התפלאתי

תמיד התפלאתי מה אנשים עושים שעה בבוקר מול הראי. סוף סוף אני מבין!

sashkashurik

New member
Ohhhhhhhhhhhhhh ../images/Emo3.gif

(like Homer Simpson).
I didn't know it was the same guy, I thought it was two different studs! Ohhhhhhhhhh

liat129

New member
אמאלה..

איזה מפחיד! לא הייתי רוצה להיתקל בו ברחוב חשוך, גם לא בגרסה שלו עם הפן.
מעניין איך נראה בן לאדן בלי פן

Michal7

New member
האמנם נתפס?

או שיש לנו עוד שקר תעמולתי מטעם ממשלת ארה"ב?? יש דיווחים סותרים בעניין, כך שאני מציעה שאנשים לא יקבלו כל מה שהם שומעים מהתקשורת AT FACE VALUE! יום נעים, מיכל פניקס, אריזונה

וואלה? נראה לי אתר מעניין מאוד

אבל אפשר להסביר את זה בפשטות: השקר היה אז, כשאנשי אל-קעידה טענו שהוא נהרג, כדי שארה"ב תפסיק לחפש אותו. ארה"ב "עשתה כאילו" היא מאמינה להם ופירסמה זאת כעובדה. בינתיים, הטרוריסט התחיל להיזהר פחות ולאחר מספיק טעויות הוא נתפס. הסבר אחר: הוא באמת נהרג אז, וההוא המצולם הוא סתם מתחזה שארה"ב המציאה כדי לעשות מניפולציות בדעת הקהל העולמית. לא נראה לי סביר. יותר מתאים למוסד שלפי הטענה הטמין בזמנו פצצה בבית-כנסת בעיראק כדי לשכנע את יהודי עיראק לברוח בהמוניהם לישראל... אבל אם את אוהבת תיאוריות קונספירציה, הנה עוד אתר: דפדפי לתחתית הדף ובחרי במאמר "מי יצר את האיסלאם הקיצוני?" מענין, נכון?

Michal7

New member
באמת?

אז אתה מאמין שהוא הוסגר לארה"ב, למרות שממשלת פקיסטן אומרת שהוא עדיין נמצא בשטחה, וכמו האמרה הידועה, "לא היו דברים מעולם"? "Pakistan's interior minister denied reports on Sunday that suspected September 11 mastermind Khalid Sheikh Mohammed had been handed over to the United States and said he was still in Pakistan." ערב נעים! מיכל פניקס, אריזונה

מה פתאום? אני מאמין שהכל בכלל

סידרה של מניפולציות דיסאינפורמציה שנועדו להטעות את אל-קעידה ותומכיהם, כדי שהטרוריסט הנ"ל יוכל להיחקר כמו שצריך. וכמו שצריך זה רק ע"י השב"כ...
מסקנה: הוא בישראל, אי שם באחד המתקנים הבטחוניים...

Michal7

New member
אוף, איפה להתחיל -

יש כל כך הרבה... אם יש לך זמן, אני מציעה שתבקר באתר הבא: http://emperors-clothes.com ערב נעים, מיכל פניקס, אריזונה

az ma

New member
אין מילים בפי... מול עדויות חותכות

ומשכנעות כאלה ממש נתקעתי speechless. ד"א, הם ב"קואליציה" עם דבקה פייל, במקרה? ערב נעים לך מיכל. היזהרי מהחום בפיניקס...

ליאתA2

New member
היחידה לדיסאינפורמציה

לפני כמה שנים הופיעה ידיעה ב"ידיעות אחרונות" שאמרה שהיחידה לדיסאינפורמציה של חיל המודיעין של צה"ל פורקה. הסבירו שם מה היה תפקידה של היחידה בעבר ושהיא פורקה. לא משעשע?

az ma

New member
מה בדיוק משעשע בדיסאינפו???

בעיני, בתנאים מסויימים, זה ליגיטימי כמו כל אמצעי צבאי... לפני כמה חודשים פורסם במדיה שארה"ב מתכננת להקים יחידה כזו. מחאות של הציבור נראה ש"הרגו" ת'רעיון.

sirpad

New member
אני אסביר לך כי אחרי הכל קשה לך

יש יחידה שמטרתה לייצור בלבול בציבור ע"י מסירת מידע כוזב לעיתונות. אז אותה יחידה באה ומוסרת מידע לעיתונות שהיא פורקה. זה כמו ששקרן יגיד לך שהוא יותר לא ישקר.

roy269

New member
ל"פ

-ל"פ - לוחמה פסיכולוגית, כוללת הרבה יותר תחומים מדיסאינפורמציה

למעלה