תמיד אני מחפשת

• פותח הנושא uvi
  • פורסם בתאריך

uvi

New member
תמיד אני מחפשת

משהו ממש משמעותי כזה לכתוב כאן, עם רושם והכל, ובטח בגלל זה אין לי כאן כ``כ הרבה הודעות.....רק סיפורים..... כי זה בעצם מה שהכי מעניין לקרוא, אבל זה לא נכון...... אז הנה, החלטתי לכתוב לכולכם שסתם, אל תילחצו מהכל הבחינות שיש בזמן האחרון והמבחנים, כי אתם נראים לי מזה לחוצים, אבל תשקיעו! לא לזלזל...... ותכתכבו באמת קצת לפעמים....שיהיה מעניין....... uvi

sharon91

New member
אם כבר מדברים על מבחנים..

קיבלתי מאה בערבית היום.. למרות, שזה לא משהו כל כך חדש.. בערבית אני תמיד מקבלת מאה (או יותר, אם יש בונוס...) חוצמזה, תפחו לנו היום קפיטריה בבית ספר.. לא, לא הייתה לנו קודם...

שלומצי

New member
סחתיין אחותי!

אני קיבלתי 95 בצרפתית, וזה הישג עצום בשביל מי שיודעת רק את הדיאלוג הראשון של השיעור הראשון בצרפתית!! (שהיה לפני שנתיים וקצת...). אז מה, הלימודים הם חיינו בטירוף!

yulia_tb

New member
כל הכבוד!!

אני שנה שעברה למדתי ערבית(עכשיו צרפתית) תמיד היה לי 60 ורק פעם אחת 80!!! אז כל הכבוד אוחתי! ממני, יוליה נ-ב שיהיה לך ולכולנו כאלו ציונים בכל המקצועות א-מ-ן

שלומצי

New member
אנחנו לא נראים

אנחנו באמת לחוצים!! אני לפחות... כל כך שקועה במבחנים המזורגגים האלה (גיאומטריה ומתמטיקה אם אתם באמת מתעניינים) עד כדי כך שבקושי יש לי זמן להיכנס לראות מה העניינים. איזה בעסה!! טוב, מוסרת ד``ש! שלומצי.

למעלה