תמיד אמרתי

תמיד אמרתי

תמיד שראיתי הומאים ולסביות היזדהתי איתם. תמיד אמרתי שאני בדיוק כמותם. מיעוט נירדף בתוך ציבור שכשיודע שאתה שייך לקהילה הזאת אז ינדו אותך גם הקרובים אליך. והיום בעמוד הראשי של תפוז היטיבו לבטא אתזה `חילונית בארון` ככה קראו לשירשור של תמי(שאגב נעלמה אחרי שכתבה).

Tammyתמי

New member
ביטוי מדויק. אהבתי.

יש לך חרדת נטישה? P: הביטי שוב במועדי כתיבת התגובות שלי ותיווכחי לראות שלא נעלמתי כלל ועיקר. יש נושאים שלא הגבתי עליהם כי אלה תיאוריות עקרות שגוררות עימן דיונים אינסופיים. אנהג בכנות ואומר שאולי טעיתי בסיווג הפורום, כי יש המון פערים בין דעותי לדעות רוב חברי הפורום. anyway, יצאתי מותשת ממרוץ המחשבות המטורף הזה. תודה לכל מי שנכח בשרשור הקודם וביטא את השקפתו ורעיונותיו. (לא נוח לי כל כך באור הזרקור. אני ההיפך מכל מה שקשור בחשיפה אישית).

Tammyתמי

New member
אני מופנמת.

כשאני נקלעת למרכז הבמה, אני חשה אי נוחות הולכת וגוברת. ענין של אופי. טוב, ברשותכם אפרוש ממרטון המחשבות והדיונים. מה שנקרא 'להוריד פרופיל'. Time out... היו שלום.

קתרזיס

New member
לא מה שאני הבנתי

היא רק סוגרת את המחשב. עד הפעם הבאה שתפציע. אולי בערב, אולי מחר...

קתרזיס

New member
השרשור שלה הגיע לראשי...

שלא לדבר על הדיון שהוא עורר בפורום, אז יש בזה סוג של במה.. אני מניחה שכמו כולם היא לא אוהבת חשיפה גדולה מדי...

סוג ב

New member
שמחנו לארח ונשמח שתשארי

אולי כאן תמצאי את בחיר ליבך... לכי תדעי.

אנשים מיצרים שעלו עם ישראל מימצרים

וקיבלו עלהם דת משה אך כולם מתו במדבר.אם באת להגיד שאנחנו מיהם אז הבן אין סיכוי הם מתו במדבר!

זה ה"רבי" של הערב. ויש גם את אחיו "בוקר רב"

והם כולם צאצאיו של שלום רב. שהיה רב גדול ומקובל. ולכן הוא ישב בספסל האחורי באוטובוס.

למעלה