תמחור לבית עץ

LaDiva

New member
תמחור לבית עץ

האם תוכלו לייעץ? אנו בונים בית פרטי. סיימנו שלב הבטון, ואנו עומדים לפני בנית הקירות. מדובר בבניה בעץ (שלד עץ עם קירות גבס). איך מתמחרים את בנית הקירות? איך מתמקחים בענין כזה? או בקיצור: כמה נכון לשלם היום עבור קיר חיצוני ועבור קיר פנימי (כולל צביעה, וטיח אקרילי בחוץ)? אנא עזרתכם...

לא מבינה כלום!

לפני שהחלטתם על בנית בית מעץ (שלדעתי זה החלטה מצויינת) על פי מה בחרתם? לפי ידיעתי, יש כמה חברות, שעוסקות בבנית בתים מעץ, חלקם על בסיס יבאו קומפלט של בתים, לאחר שהתכנון כבר מתבסס על יכולת החברה. חברה שלי תכננה בית כזה, עם שיתוף פעולה מקסימאלי עם מתכנן החברה, בארצות הברית. כך, במאות, לאחר בנית הבטון, שבארץ כלל את המ.מ."ד. בזמן קצר בנו את הבית עם אנשים, שמתמחים בזה... לכן, לא ממש מבינה את השאילה, כי את בחירת המבצעה הייתם צריכים לעשות הרבה לפני זה... אולי, אם תשתפי אותנו בפרטים יכולים לעזור....

רוקוקו

New member
בית עת מחירים????

שלום לך. לגבי בניה מעץ אין לי מושג במחירים אבל אני מכיר כמה שבונים.... אבל לגבי הגבס בפנים אוכל לתת לך את המחיר אפילו המדוייק רק אם תעבירי לי כאן או במסר... על כמה מטר את מדברת (בניה בגבס)? כמה נקודות חשמל (ולא עם גביס)? כמה נקודות אנסטלציה (מים חמים,קרים וניקוז =נקודת אנסטלציה)? וכך עוד ועוד פרטים... אולי יותר טוב שתעבירי את המפרט התכני ודי???? בהצלחה רוקוקו (ערן).

למעלה