תמחור כרטיסי טיסה

babaloba1

New member
תמחור כרטיסי טיסה

קיבלתי הצעות שונות מסוכנויות שונות עבור אותו דיל של אותה חברת תעופה - לנ"ז
... האם סוכנ/ת הנסיעות מוסיפים את עלות השירות/עבודתם למחיר כרטיס הטיסה ולמיסי הנמל גם יחד או שהמיסים נקבעים ע"י חברת התעופה ולסוכנות אין שליטה עליהם ומה שצריך לעניין אותי בעיקר (חוץ משירות טוב, כמובן) זה עלות כרטיס הטיסה בלבד
תודה

shaishoo

New member
המחיר הסופי

תשאל את החברה מה המחיר נטו כולל מיסי נמל והכל שאתה משלם..זה אחרי הכל מה שאיכפת לך לא

babaloba1

New member
לא בדיוק

ההצעות שהם/ן נותנים מתחלקות ל: כרטיס טיסה $XXXX + מיסי נמל XXX$ (ובמקרה של אלעל גם תוספת דלק) אם המיסים נקבעים אך ורק ע"י חברת התעופה ללא נגיעה של הסוכנות אז אני אבחר בסוכנות שתתן לי את המחיר הנמוך ביותר לכרטיס אבל אם הם מוסיפים את "שכר טרחתם" גם למיסים אז אבחר במחיר הזול יותר סה"כ (בהנחה שהשירות של כולם באותה רמה )

sela v

New member
קשה לדעת

מה שמנסים לעשות לצרכן זה לעשות את הכל מסובך, כדי שיהיה קשה להשוות. זה לא שיש מחיר אחיד לכל מחלקה, אלא יש עשרות מחירים לאותה מחלקה. כמו שאמר תומר מה שבאמת מעניין זה המחיר הסופי, וזה נראה לי צריך להיות המדד שלכם.

ברוב המקרים

סוכני הנסיעות אינם מוסיפים דבר למחיר הכרטיס - הם מקבלים עמלה שאינו קשור אליך. כמו כן מחיר מיסי הנמל נקבע על ידי שדות התעופה בעולם ואין לו קשר לסוכני הנסיעות. דמי הבטחון ומיסי דלק נקבעים על ידי חברות התעופהץ ושוב ללא כל קשר לסוכן הנסיעות. מה שיכול להיות שונה זה תנאי הכרטיס. יכול להיות שכל סוכנות נתנה לך מחיר קצת שונה כי תנאי הכרטיס שונים תבדוק טוב בדיוק את הדברים הבאים תוקף הכרטיס יש שנה חצי שנה 3 חודשים וכו מחיר שינויים של הכרטיס. האם מותר לשנות יעד חזרה ואם כן כמה זה עולה כמה יעלה ואם בכלל אפשר לשנות לפני היציאה כמה קנס משלמים על ביטול אחרי הוצאת הכרטיס. וגם מתי אתה חייב להנפיק את הכרטיס. היום ברוב רובם של המקרים יש תשלום קנס לביטול לפני היציאה. ההבדלים במחיר יכולים גם לנבוע מגישה שונה של הסוכן אחד נותן לך את המחיר הזול ביותר הקיים לחברה זו ואז כאשר אתה מזמין הוא עשוי לומר לך שאין מקום במחיר הזה ויש מקום במחיר יותר גבוה. והשני בודק קודם על איזה מחלקות יש מקום ונותן מחיר למחלקה שיש עליה מקום אז גם את זה כדאי מאד לשאול. מיכל

למעלה