תמחור אתר

alexasp1

New member
תמחור אתר

שלום,
אני בונה אתר מאוד פשוט אבל עם אופציה של הוספת מוצרים וקנייה (בערך 10) , איך מתמחרים אתר כזה?
בניתי אתרים אך זה תמיד היה כתחביב ופעפ ראשונה שאני לוקח על עצמי אתר אמיתי.
תודה לעוזרים

יזהר הקונה.

מי שאין לו מושג איך לבנות את האתר, איך לתמחר את האתר, אין לו מושג איך להתחיל ומה האופציות העומדות בפניו, לא יודע אם לבנות לבד או להשתמש במערכת קיימת, לא יודע מה זה תקן pci , לא יודע במה כתובה וורדפרס... אני מרחם על הקונה, הוא הולך לקבל אתר... פחות מאידיאלי.
&nbsp
ממליץ לעבוד כשכיר בחברה ולצבור ניסיון לפני שפונים לשוק הפרטי.

alexasp1

New member
אחלה עצה

יש לי מושג איך לבנות אתר וכו'... לא הבנתי מאיפה הבאת שיש שאין לי ידע בכלום, דברים כמו תמחור אתרים אתה לא נוגע בהם בשוק כמתכנת ובנוסף מערכת ניהול יש המון אפשרויןת וגם כן כמתכנת אתה מקבל מערכת ניהול לרוב בנויה בחברה.
ועבדתי כמתכנת אני רק התייעצתי בשאלות שלא היה לי מושג בהם.
אתה פחות טוב כיועץ... הסקת מסקנות זה הצד הפחות חזק שלך כנראה.
ממליץ לקרוא את הכתוב בשאלה ולא להמציא דברים. מרחם עלייך.

סחטן על הביטחון.

מה שם הלקוח שלך, ומה מספר הטלפון שלו? אני רוצה לתת לו עצה חינם.
הרי אין לך מה לחשוש, נכון?

alexasp1

New member
חחחחחחח

הרגת אותי מצחוק
תחפש לקוחות בגוגל, שאלתי שאלות מאוד עניינות שאין לי מושג בהם כי עדיין לא נגעתי בזה. אם יש לך בעיה לענות עליהן אתה מוזמן פשוט לא להגיב.
יועץ חחחחחחחח

nocgod

New member
אחרי שכל התותחים סיימו להראות למי הקנה גדול יותר...

אולי כדאי לך לנסות לשאול את השאלות בפורום בוני אתרים. אני יוצא מנקודת הנחה שיושבים שם אנשים שמרכז עשייתם זה בניית אתרים.
(אני לדוגמא כן מתעסק ב asp.net וכן מתעסק עם php אבל לא כותב אתרים בכלל)

בנוסף הייתי ממליץ לשקול את האופציה ש "לבנות אתרים כתחביב" =! "לבנות אתר commerce עם יכולות סליקה שעומד בתקנים" ולהשאיר את זה לאנשים שיודעים איך לעשות את זה
או להשתמש בפלטפורמות ecommerce קיימות ורק לקסטם אותם.
כפרוייקט עצמי, הייתי לוקח את זה ב2 ידיים, כפרוייקט שמישהו הולך לשלם לך עליו יש סיכוי סביר שאתה לוקח סיכון שלא תוכל לממש את ההתחייבות שלך כלפי הלקוח.
זה יפגע בלקוח, וזה יכול לפגוע בך כמפתח, אין דבר יותר גרוע מפגיעה במוטיבציה שלך להתפתח כמקצוען אחרי שקיבלת בראש כי לא עמדת במשימה ששילמו לך עליה, לפחות לי זה ככה מרגיש.

shlomo500

New member
שעתי

אחרי שלקחת את העצות מלמעלה, הדרך הכי נכונה לתמחר זה עבודה שעתית.
תחליט כמה שווה שעת עבודה שלך, וזה מה שתגיד ללקוח.

מנסיון (לא נחמד בכלל) עדיף להפסיד לקוחות שלא מוכנים לשלם שעתי, מאשר להפסיר על מחיר ה - fix שלקחת

shlomo500

New member
בסדר גמור

היו לי בעיות עם איחזור הסיסמא, אבל הייתי כאן כל הזמן הזה

arielRuuubi

New member
טוב לראותך חביבי

אתה מזכיר לי שמזמן לא ביקרתי בבלוג שלך, אני נכנס עכשיו

למעלה