תמונת שלי :)

kokain1

New member
אין אין כשמדובר על ליבו של בילי

זה אף פעם לא בצחוק

EleVaTioN

New member
אע ושכחתי לומר..../images/Emo129.gif

את יכולה להעלות את התמונות שלך לגלריה של חברי הפורום

kokain1

New member
אממ כן אני יודעת..

בקרוב יהיה לי תמונות חדשות.. התמונות האלו ממש לא מעודכנות, ממש ישנות

וואווו ואווו

לפני שתפתחו פה קרב על בילי אולי כדאי שתדעו שלבילי יש חברה כבר מאז התיכון.. שכחתי איך קוראים לה

original jess

New member
רציני? ../images/Emo99.gifנו בטח בגלל שהוא

שמע שאני פה, אזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז.......... הוא נפרד ממנה(ברת מזל שכמותה...)

Knotted String

New member
לא נכון.../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

הוא והחברה שלו מהתיכון נפרדו לפני כמה זמן, ואז הם חזרו, התארסו, ביטלו את האירוסין ועכשיו הם סתם יוצאים קבוע. היא נורא יפה, קורים לה לינדזי (לא לינדזי לוהאן.
) והם נורא חמודים ביחד.

kokain1

New member
אממ לא יודעת..

יש לך איזה תמונה שלהם ביחד? להראות לי? והבאתי בגלריה של הפורם בגלריה של בילי.. תמונה שלו אם אישה אחת.. מחובקים.. תיראי אולי זאת היא אבל זאת תמונה ישנה.. כפילו שאני רואה את בילי עכשיו.. ואת האישה הזאת בתמונה (אם זאת היא) הם ממש לא מתאימים במראה.. היא ניראת איזה פקצה סנובית פרחה גמדה בלונדינית והוא פריק סטאייליסט (אבל זה רק בתני שזאת היא בתמונה, אם לא תביא תמונה שלהם)

original jess

New member
הם סתם משקרים על התקשורת כדי שהם לא

יגלו שיש לו קשר נסתר איתי...

iluvsp

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח דיי כואבת לי הבטן! זה כל כך מצחיק הנושא הזה!!! אולי תמשיכו לריב על זה... זה כיף לקרוא את זה! אבל תחשבו על זה... אנחנו כל כך מעריצים את גוד שרלוט והם אפילו לא יודעים שאנחנו קיימים! זה מבאס!

kokain1

New member
תיקון*

אני מעריצה את GC רק ביגלל בילי
מעריצה = מאוהבת גאה!

iluvsp

New member
../images/Emo12.gifאוקיי....

לא יודעת למה אבל אני חשבתי שמעריצים להקה בגלל השירים שלה...

KaUrO DoNo

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

לא לא אני לא גרוזינית... אח שלי התחתן עם אחת ביגלל זה אני יודעת שזה לא אותו דבר

למעלה