תמונת רקע למסך

מצב
הנושא נעול.

ה דרומי

New member
תמונת רקע למסך

תמונת רקע למסך
ושבוע טוב שהיה

צחקן

New member
תודה רבה! ושיהיה בשמחה...

תמונת רקע למסך
ושבוע טוב שהיה
תודה רבה! ושיהיה בשמחה...
ב"ה (הצחקן רוצה לשמחאת כל מי שבמבי6א הודעוות כי זה מעלה את המנוה שאין בתפוז.. וחוץ מזה... להציף...
).... ).

raminec

New member
מעניין מה היה קורה ../images/Emo35.gif

אם השאלה מופנת אלי? אז לפני שאתה
ישר קופץ תגדיל את התמונה ותראה מה כתוב ולהבא תרגיע קודם זו
מעניין מה היה קורה

אם מישהו היה לוקח תמונה של אביתר... ועוד לא מציין ממי/איפה הוא לקח אותה. את ריטואל האיומים של אביתר כבר כולנו מכירים. תביעות, עורכי דין, פיצויים וכו'. אבל כשמדובר בתמונה של מישהו אחר, אביתר משתף פעולה כמו גדול. הצביעות חוגגת, Raminec

ה דרומי

New member
פרדו=| אני מציין שאני לוקח../images/Emo52.gif

מעניין מה היה קורה

אם מישהו היה לוקח תמונה של אביתר... ועוד לא מציין ממי/איפה הוא לקח אותה. את ריטואל האיומים של אביתר כבר כולנו מכירים. תביעות, עורכי דין, פיצויים וכו'. אבל כשמדובר בתמונה של מישהו אחר, אביתר משתף פעולה כמו גדול. הצביעות חוגגת, Raminec
פרדו=| אני מציין שאני לוקח

תמונה מאתר באינטרטט זה שלא עושים הגדלת תמונה ששם מציון מאיפה וכזה זבש"ו של מי שלא מגדיל. האם משהו\י מצרף אתר ושם ישנם תמונות ונלקחת תמונה אז בוספה אני למשל כותב נלקח מאטר באינטרטט וכזה. לפעמים מותר גם לטעות כי ביננו מי לא לא טועה לפעמים אז אם פגעתי במשהו
+חמש פעמים.

ה דרומי

New member
../images/Emo93.gif אטר=אתר בסופה=בסוף../images/Emo52.gif

פרדו=| אני מציין שאני לוקח

תמונה מאתר באינטרטט זה שלא עושים הגדלת תמונה ששם מציון מאיפה וכזה זבש"ו של מי שלא מגדיל. האם משהו\י מצרף אתר ושם ישנם תמונות ונלקחת תמונה אז בוספה אני למשל כותב נלקח מאטר באינטרטט וכזה. לפעמים מותר גם לטעות כי ביננו מי לא לא טועה לפעמים אז אם פגעתי במשהו
+חמש פעמים.
אטר=אתר בסופה=בסוף

חאליק ! אל תרגיז אותי ! הנה תמונה

מעניין מה היה קורה

חאליק ! אל תרגיז אותי ! הנה תמונה
בשבילך: כמובן שהיא גנובה ואני לא מוכן לציין את שם הצלם ! שיתבע אותי הצלם !!!

אין ויכוח. אתה צודק אבל הדרומי לא

לאביתר,
רק להזכירך: אלו היו דבריך איך אתה יכול לעשות איפה ואיפה?
עשה את מה שעשה במתכוון. עזוב: תוותר לו - הוא אחלה גבר. אני רואה שהוא כבר התנצל ! והנה עוד תמונה של צלם אלמוני שאני לא מוכן לפרסם את שמו כי אני גנב בן גנב:

raminec

New member
עכשיו אתה מדבר../images/Emo70.gif

עשה את מה שעשה במתכוון. עזוב: תוותר לו - הוא אחלה גבר. אני רואה שהוא כבר התנצל ! והנה עוד תמונה של צלם אלמוני שאני לא מוכן לפרסם את שמו כי אני גנב בן גנב:
עכשיו אתה מדבר

ברור שלא עשה את זה בכוונה. וגם אני קצת נסחפתי באגרסיביות. לילה טוב, Raminec

מצב
הנושא נעול.
למעלה