תמונת רגע לאחר שהמרתי את הקובץ של התמונה לTSK באיזה תיקיה אני ם אותה בפוקט?
R roeesh1 New member 23/9/06 #1 תמונת רגע לאחר שהמרתי את הקובץ של התמונה לTSK באיזה תיקיה אני ם אותה בפוקט?
R roeesh1 New member 24/9/06 #6 איך אני מעלה את זה לכאן? מה הכוונה שהזכרון מלא? את מתכוונת לram? אז הוא לא מלא אם כן
A AYELET1 New member 24/9/06 #7 על איזה מכשיר מדובר? היכן התקנת את התוכנות? כמה TSK יש שם? זה שזה נראה לך לא מלא עדיין לא אומר כלום משום שיש צורך גם בזכרון ריצה העלאת התמונה: יש צורך ללחוץ על הוספת תגובה (ולא על הוספת תגובה מהירה) ואז בתחתית העמוד על הפס הכחול שעליו כתוב הוספת קובץ ומשם המשך לפי הכתוב
על איזה מכשיר מדובר? היכן התקנת את התוכנות? כמה TSK יש שם? זה שזה נראה לך לא מלא עדיין לא אומר כלום משום שיש צורך גם בזכרון ריצה העלאת התמונה: יש צורך ללחוץ על הוספת תגובה (ולא על הוספת תגובה מהירה) ואז בתחתית העמוד על הפס הכחול שעליו כתוב הוספת קובץ ומשם המשך לפי הכתוב
R roeesh1 New member 24/9/06 #8 המכשיר 3715 יש שם בקובץ WIN עוד קובץ אחד של TSK והוא עובד בסדר גמור, ניסיתי לשים את הקובץ גם בMy Documents. את זכרון ההרצה אני בודק בהפעלה/SETTING/מערכת / זכרון?
המכשיר 3715 יש שם בקובץ WIN עוד קובץ אחד של TSK והוא עובד בסדר גמור, ניסיתי לשים את הקובץ גם בMy Documents. את זכרון ההרצה אני בודק בהפעלה/SETTING/מערכת / זכרון?