תמונת פרומו ל-DVD וגם אפשרות לזכות בטיסה וביקור על הסט של "נמלטים".
ל לילי 22 New member 5/8/06 #2 ../images/Emo103.gif משעמם לכם? ../images/Emo103.gif נסו להוציא את מייקל מהתסבוכת הזאת . אני עדיין תקועה באחד השלבים...
../images/Emo103.gif משעמם לכם? ../images/Emo103.gif נסו להוציא את מייקל מהתסבוכת הזאת . אני עדיין תקועה באחד השלבים...
נ נולדה לרקוד New member 5/8/06 #3 מה זה...../images/Emo204.gif יש שם קטע שאי אפשר לעבור.. שהשומרים ישר תופסים אותך... בעע..
ל לילי 22 New member 6/8/06 #6 זה בסדר אני כבר נכנעתי אחרי שמייקל הרביץ לשוטרים והרג אותם...אני תקועה.
M mayjen New member 7/8/06 #13 איך איך איך???????????????? אני לא מצליחה לעבור את 2 השומרים המעצבנים האלה!!!!!!!!! בבקשה תגידו לי איך הצלחתם?????
איך איך איך???????????????? אני לא מצליחה לעבור את 2 השומרים המעצבנים האלה!!!!!!!!! בבקשה תגידו לי איך הצלחתם?????
L LoKa18 New member 7/8/06 #15 יווו.....עברתי את השוטר עם האוררר יצאתי החוצה לחצר! (סטייל פרק 21) ואז שוטר משום מקום בא ותפס אותי :/ חחחח.....משחק ממכר!
יווו.....עברתי את השוטר עם האוררר יצאתי החוצה לחצר! (סטייל פרק 21) ואז שוטר משום מקום בא ותפס אותי :/ חחחח.....משחק ממכר!
W Walking Thriller15 New member 7/8/06 #14 מה זה? איך עוברים את השלב הראשון שיש שם שומר אחד? כי אחרי שמפילים אותו יש רק קירות ואין לאן ללכת.