תמונת-ספויילר

תמונת-ספויילר../images/Emo122.gif

מישהו יכול אולי להסביר את התמונה? מה קרה לריילי?

Lizz

New member
עד כמה שידוע לי (ספוילר)

הוא הלך לvamp house, כלומר, מקום שבו משלמים לערפדים שינשכו אותך, ונהנים מזה. כל אחד והקטעים שלו (ריפר אמר משהו שרמז שהוא הכיר כאלה בצעירותו). אבל אני לא בטוחה מאחר ולא צפיתי בזה, רק קיבלתי מידע מאנשים.

תשובה (ספוילר לעונה 5 כמובן)

נכון, הוא באמת הלך למקום כזה. ריילי (שאני מאוד לא מחבבת אותו) קצת-הרבה השתגע, והוא מצדיק את מעשיו המטורפים בטענה המסכנה: (הוא אומר לבאפי) שהוא רצה להרגיש כמו שבאפי הרגישה כשאנג´ל ודרקולה נשכו אותה. שהוא מרגיש שהערפדים תלויים בו כשהם נושכים אותו.

תשובה (ספוילר לעונה 5)

ריילי הולך לערפדים האלה כדי שימצצו לו את הדם במשך כמה פרקים. אבל השיא מגיע כאשר ספייק עוקב אחריו ורואה לאן הוא הולך בלילות, כשבאפי ישנה. ספייק הולך לבאפי, ומביא אותה למקום שריילי נמצא בו ב"זמן אמת"- כשערפדים נושכים אותו. זה קורה בפרק Into The Woods, בו בעצם ריילי עוזב. למרות שהפרק הזה גדוש בריילי, זה עדיין פרק יפה ועצוב (באפי ממש מסכנה בסוף).

Buffybot

New member
איך אהבתי ../images/Emo58.gif

את הקטע הזה שספייק מלשין על ריילי לבאפי! הקטע שריילי עוזב בהליקופטר זה הקטע העצוב הכי שמח מבחינתי! אני אנטי-ריילי ומצחיק אותי נורא איך שספייק נקם בריילי. הו! ואהבתי את איך שבאפי אומרת לערפדים שעכשיו זה לא זמן מתאים והם לא מקשיבים לה ואז היא מכסחת אותם, גאוני!

ורק אני שמתי לב ש... (ספוילר ל5)

ספייק סכסכן? שלא תבינו לא נכון, ספייק היא דמות מעולה (טוב, לפחות מבחינתי, אהבתי אותו בעונות 2-5, והשיא שלו היה כמובן בעונותה ראשונות) ואני באמת אוהבת אותו, אבל הוא סכסכן. זהו. הגעתי למסקנה. אחרת, איך אפשר להסביר את זה שהוא הלך לבאפי וסיפר על ריילי? נכון- פה ברור לי שהוא עשה את זה לטובתה של באפי, כי הוא אוהב אותה, וכי מגיע לה לדעת את האמת על החבר שלה. אבל זה עדיין סוג של הלשנה וסכסוך. חוץ מזה, איך אפשר גם לשכוח את הפרק בעונה ה4- The Yoko Factor, שם הוא בעצם מסכסך בין כל החבורה. אני בטוחה שהיו לי עוד דוגמאות! אבל כנראה מישהו רוקן לי את הראש היום.

Lizz

New member
אוי

הוא כלבה מניפולטיבית, ומבחין בכל הקטעים הכי קטנים ששאר היקום מפספס, מבחינה רגשית. החל בעונה השלישית והלאה...

Gilmore Fan

New member
The Yoko Factor???

איזה שם גאוני
|
אני צריכה לשים
יותר לשמות של הפרקים

ברור! ../images/Emo13.gif

היו ת´רדים שלמים בפורומים על השם של הפרק הזה. בבאפי, צריך לשים לב לכל דבר! כי כל דבר קטן יכול לההפך לדבר גדול. לא סתם אומרים שהסדרה גאונית, נכון?

star lili

New member
ספייקוש הסכסכן *lol*

אני הגעתי רק עד פרק 9 (פרק די דבילי יש לציין.... לא יכולתי להאמין שהם התדרדרו ל חיזרים.......ובלי קשר--אוף, מתי ג´ויס כבר מתה??) שבועיים שאני מנסה להוריד את פרק 10 ללא הצלחה...אייזה תיסכווווול!
אני כבר לא יכולה לחכות לראות את ריילי מתחפף.

blackwolf

New member
ולחשוב שהייתי בתוכה שראיתי את

INTO THE WOODS. כנראה שראיתי רק את הפרקים שאחרי ובהם ראיתי רק את סוף הפרק. מי היה מאמין עליי...

blackwolf

New member
המממ...

הייתי בתוכה שאני יודעת לכתוב. ואף פעם לא הייתי נעולה בטוח קופסא. זאת אני. פאדיחות.

למעלה