תמונת סיום קורס

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

henney

New member
זה ידוע כן

אבל האם גם של מול וסידיוס הם ורודות? ובכלל... החרב הירוקה תמיד הייתה לי יותר צהובה, אין לי מושג=/ בגדול אני יודעת איזה חרבות יש לכל אחד... אבל אני לא יכולה להתאים אותה (רק הידיות נותנות לי רמזים)

obiwanjonatan

New member
לי זה אף פעם לא נראה וורוד,

אבל הלייטסייבר שאובי וואן נותן ללוק ב 4 , נראה לי צהוב באימונים שלוק עשה (בתוך המילניום פלקון). והחרב של דוקו נראתה לי פעם כתומה, וכשראיתי אצל חבר שלי את מתקפת המשובטים, בקטע שהסופר בטל דרואידס יורים על ווינדו, היריות שחזרו מתוך הלייטסייבר הפכו לסגולות

henney

New member
שמע

זה דומה למה שאני רואה תמיד. תעשה מבחן, זה דווקא די כיף. הייתה איזו תמונה שראיתי בבירור (לעומת כל השאר) שזה 2 והייתי בטוחה בעצמי "זה שתיים! על בטוח!" ואז היה כתוב "אם אתה רואה 2... את עיוור צבעים" =/ וואלה איזה באסה

Gilliana

New member
הרבה מאד שחקנים מוסיפים לעצמם...

2-3 סנטימטר, לכן התאוריה שלך הגיונית מאד.

Y. Welis

New member
פעם קראתי בספר ויכוח בין שני הגיבורים אם

הגובה של פול ניומן 1.70מ' או 1.72... מאוד מעמיק.

rangrok

New member
חפיף אני הייתי מעדיף לראות את החרבות בצהוב

הרי ממילא אם תסתכלו טוב תראו שהמפגש בין החרב של קווי גון ושל דארת' מול בקרב בטטואין כשהן מתנגשות אז עשו במחשב ניצוץ צהוב וחוץ מי זה החרב של ווידר באמת ורודה בהרבה גרסאות

henney

New member
זה לא לבן!??!?!?!

אוי אלוהים אדיריםXD חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני ראיתי או ירוק או לבן, אני כבר לא זוכרת אבל שום צהוב! אני בפיגור גדול

baglemaster

New member
אויי...

אם יש משהו שמצחיק אותי (ובבקשה לא להיעלב) זה עוורי צבעים. חבר שלי הוא עיוור צבעים, ובהתחלה כשגילינו את זה היינו זורקים קובייה עם צבעים שונים ושואלים אותו מה הוא רואה... אבל עזבו את זה- אני מכיר מישהו תתרן! הוא לא יכול להריח. העניין הוא, שכולם תמיד שוכחים את זה, כי זה לא מאוד חשוב. "שני, בוא תריח שנייה כדי לדעת אם זה בסדר" "אני לא יכול!" "אה, אופס, נכון..."

henney

New member
לא נעלבתי

המנהלת של היסודי שלי היא תתרנית ויש לי ילד מהשיכבה שהוא עיוור! וכשאומרים לידו "ראיתי אתמול..." זה קצת כואב. אבל הקטע הכי עילג זה כשמבקשים עטים. "תביאי לי עט ירוק" *מביאה עט... סגול* "אהה שכחתי אופס"

rangrok

New member
העטים זה לא בעיה

יש לי מורה שהוא עיוור צבעים הוא מורה טוב אבל טמבל הוא נכנס לכיתה עם בגדים אדומים ואומר לנו שלום תלמידים היום התחפשתי לבננה אז הקטע של העיפרון זה כלום

henney

New member
חכה חכה,

אבא שלי (שגם הוא כמוני) היה צריך להגיע לעבודה עם חולצה לבנה ובא עם חולצה ורודה! חחחחחחחחחחחחח אני לא אשכח את הפרצוף שלו

למעלה