תמונת סיום קורס

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

baglemaster

New member
גדול!

אבל למה יש כמה ויידרים ופטים? ולא זכרתי את מאול כזה נמוך...

obiwanjonatan

New member
מה לומדים שם?

אני בהחלט מעוניין ללמוד איך לחנוק את אח שלי בעזרת הפורס

gilmon93

New member
501st.com

יש את האתר הזה ו תסתכלו כאן : http://www.501st.com/members/dsp_garrisonroster.cfm?garrisonId=41 יו !! יש סיכוי שאנו " מחיים" את סטאר וורס בישראל ? מה זה נימאס לי מזה שאני היחידי ברדיוס של 100 קילומטר שאוהב את סטאר וורס. בכל מקרה, יש איזה מפגשים חוץ מאייקון שהיה לפני מלא זמן ?

Kalimac

New member
קאבו"ם

בסוף החודש, בחולון. בדוק בפורום קומיקס, סביר להניח ששם יש פרטים.

henney

New member
מה שנחמד בתמונה הזאת

שיש כאן גיוון רב. 6 בובה פאטים בגדלים שונים. כמה וכמה סוגים של חילי האימפריה ומיני מינים של גנרלים אבל יש רק דרת' מול אחד! והוא ניראה מאוד קטן (יחסית לשני הויידרים לידו). מוזר לפי האינטרנט מול צריך להיות גבוה ממני ב-5 ס"מ ואני 1.70 הוא לא ניראה ככה... הוא היה צריך להיות חייל סער כדי שהמשפט aren't you a little short to be a stormtrooper יהיה נכון לגביו ;)

Y. Welis

New member
אגב האמיל - ב-IMDB נאמר שהוא 1.75מ'

לי זה נשמע קצת מוגזם. 1.72 נשמע טוב יותר (ומי כמוני יודע, כי בפרטי הדרכון שלי, הוספתי לעצמי גם 3 ס"מ), וכן שהוא *שמאלי*. זה דבר שלא רואים בסרטים, כי הוא מניף את החרב ביד ימין (כשהוא מניף ביד אחת) וכן יורה ביד ימין. אבל בסרט 5 הוא אוכל עם יודה בשמאל.

henney

New member
ג'דיי שמאלי

וואו! אף פעם לא ידעתי על זה. אבל אני לא חושבת שאני אוסיף לעצמי 3 ס"מ לדרכון גם ככה טוב לי מה אני אגיד לך. אבל איך הוא הסתדר ככה עם ימין? בזמנים האלו אני חושבת שהיו מלמדים את הילדים השמאליים לכתוב עם יד ימין כי חשבו שזו "סטייה" או משהו לא?

baglemaster

New member
בזמנים האלה?!

הסרט לא מתרחש בימי הביניים... ודרך אגב, בתור שמאלי, אני רוצה להציג את הזוועות שנעשו לאחיי השמאליים בתקופות אפלות אלו: מי שהראה נטייה להיות שמאלי לא לומד לכתוב ביד שמאל, הוא פשוט הושלך למוקד- כי שמאל זה השטן... תהיתם פעם למה המילה נכון והמילה ימין באנגלית (right) הן אותה מילה? כי ימין זה נכון, ושמאל לא... אפילו סבתא שלי, שלא חיה בימי הביניים זכתה להשפלות בשל איטרותה (גם בעברית יש חיזוק של הטענה שמי ששמאלי הוא לא בסדר)... אני דורש אפלייה מתקנת!!!

baglemaster

New member
אבל באופן מוזר...

לא היה כתוב שבגלל שהם שמאליים הם זרקו אבנים מדוייק?!

henney

New member
זה בדיוק למה שהתכוונתי!

מארק האמיל קרוב לגיל של אמא שלי ובזמנה היו מכריחים אותם לכתוב ביד שמאל! זה בדיוק כמו שעושים אפלייה נגדי עם עיוורי צבעים! חחח אני בעצמי רואה שהחרב של ויידר ורודה! לעזאזל!

henney

New member
כן 0.4 % מהנשים בעולם

ואני אחת מהם. יחי הלייטסייבר הורוד של ויידר!

למעלה